Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έσκασε η «βόμβα» – Ο Λουίζ Φελίπε έρχεται απόψε στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ!

Λουίζ Φελίπε η μεγάλη επιστροφή στον ΟΦΗ!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 29χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται απόψε στις 20:05 στο Ηράκλειο προκειμένου να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κρητική ομάδα. 

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης, είχε προαναγγείλει με ανάρτηση του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό μία μεταγραφική βόμβα που ουσιαστικά φωτογράφιζε την επιστροφή του Βραζιλιάνου.

ΟΦΗ: Προανήγγειλε μεταγραφική “βόμβα” με ανάρτηση του ο Μιχάλης Μπούσης !

Ο Λουίζ Φελίπε ήταν στόχος του ΟΦΗ από το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο εκείνος διάλεξε το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και με την επιστροφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στον ΟΦΗ είδαν σαν μία δεύτερη ευκαιρία για να τον ντύσουν ξανά στα «ασπρόμαυρα». Θυμίζουμε ότι ως τα μεσάνυκτα εκπνέει η προθεσμία των μεταγραφών του Ιανουαρίου και στην Κρητική ομάδα ουσιαστικά «τρέχουν» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν μία μεταγραφή την οποία ζητούσε εδώ και καιρό ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, με έναν παίκτη τον οποίο αγάπησαν οι οπαδοί καθώς στο περσινό εξάμηνο που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια πετυχαίνοντας 8 γκολ και έδειξε μερικές από τις ικανότητες που έχει ως επιθετικός και είναι ένας παίκτης που λείπει από το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ!