Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Έσωσαν” τον βαθμό στο τέλος οι Μοίρες!

Με γκολ του Πολυχρονάκη στο 90′ οι Μοίρες πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό με σκορ 2-2 στην έδρα της ΑΕΚατσαμπά

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ΑΕΚατσαμπά και Μοίρες ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό αλλά και τις εντυπώσεις.

Η ΑΕΚατσαμπά κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5′ με τον Σαμπροβαλάκη με σουτ μετά από σέντρα Κατσαβούνη!

Η απάντηση για τις Μοίρες ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Παπαδάκη να φέρνει το ματς στα ίσα  με κοντινό πλασέ και να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Σαμπροβαλάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φρρόκου έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του, όμως ο Πολυχρονάκης με γκολ στο τέλος του παιχνιδιού με πλασέ έδωσε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Πέραν τον γκολ οι Μοίρες είχαν μία πολύ καλή στιγμή με τον Ηλιάκη στο πρώτο μέρος καθώς και με τους Γκίνη και Παπαδάκη στο 2ο χωρίς όμως να βρουν κάποιο άλλο τέρμα.

Στον αντίποδα η ΑΕΚατσαμπά είχε καλές στιγμές με Φρρόκου, Δάσκο και Μυρτέλι.

Συνθέσεις:

ΑΕΚατσαμπά: Αποστολάκης, Καραφωτιάς Τολ., Μπετεινάκης (55′ Πρωτοπαπαδάκης), Ντελία, Ραπανάκης, Κατσαβούνης (85′ Κονιδάκης), Δάσκος, Ζούζουλας (55′ Μπρένγκα), Μυρτέλι (80′ Ανδρεαδάκης), Σαμπροβαλάκης, Φρρόκου (80′ Καραφωτιάς Τακ.)

Μοίρες: Δανδάλης, Κυριακάκης (67′ Τραορέ), Παπαδομανωλάκης, Ρουκουνάκης, Ζωγραφάκης (67′ Χριστοδουλάκης), Ηλιάκης, Πολυχρονάκης, Σκαπερδάς, Τσακάνι, Γκίνη, Παπαδάκης