Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έτοιμοι για την «πρώτη» στη Μινωική

Στην αφετηρία της νέας σεζόν η Μινωική.

Στη «Μπάρτσα» είναι έτοιμοι για την έναρξη της περιόδου 2024-25. Η πρώτη προπόνηση της σεζόν έχει οριστεί τη Δευτέρα (29/07) και θα είναι ανοικτή για τον κόσμο αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η σχετική ενημέρωση: «Την Δευτέρα (29/7) η «πρώτη» της Μινωικής για τη σεζόν 2024/25!

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι κοντά και ξεκινάει δυναμικά την Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 18:15, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για κόσμο και media!

Στην «πρώτη» θα βρεθεί σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, καλωσορίζοντας τους «παλιούς» και τους «νέους» ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα», με την προσέλευση όλων να έχει οριστεί στις 17:15!

Οι ποδοσφαιριστές της «πρώτης»:

Γ. Αμπατζής (ΤΦ), Δ. Ψιμόπουλος (ΤΦ), Γ. Καστελλιανάκης, Ν. Τσαμπουράκης, Γ. Κουρουγκιαβούρης, Σ. Σταυρουλάκης, Γ. Χατζηδημητρίου, Γ. Ψαρράς, Μ. Τριαματάκης, Γ. Στακάκης, Ν. Καραντινάκης, Α. Περογαμβράκης, Τ. Καραφωτιάς, Π. Ρουμελιώτης, Μ. Κουρουγκιαβούρης, Α. Σαραφαλντίν, Δ. Ανδρεαδάκης, Μ. Τζεβαμπίνας, Π. Μπάλλας, Π. Πατσάκης, Κ. Κοκκινάκης.

Από την προπόνηση θα λείπουν οι φοιτητές Σ. Καρυπίδης, Η. Καρανικολάου και ο τραυματίας Μ. Κυριακάκης, ενώ μέρος θα πάρουν και ποδοσφαιριστές υπό δοκιμή.

Με την βλέψη για μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς, είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τη νέα σεζόν!».