Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έτοιμος για τον Μοχό ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου (25/11) απέναντι στο Μοχό.

Οι «κυανόλευκοι» βλέπουν με μεγάλη προσοχή στο ματς και το ζητούμενο είναι να πετύχουν το 10Χ10. Ο Γιάννης Χατζησεβαστός δεν υπολογίζει στον τραυματία Παγώνη, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιαννικάκης. Η σχετική ενημέρωση:

«Η κορυφή της βαθμολογίας  δεν ζαλίζει τους “μπλε” που αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια, δείχνοντας σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Σεμνά και ταπεινά συνεχίζει ο Ηρόδοτος, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου υποδέχεται τον Μοχό στις 15:30 στο Γάζι.

Οι “μπλε” γνωρίζουν ότι θ’ αντιμετωπίσουν άλλη μια καλή ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα στον πίνακα και χρειάζεται σοβαρότητα, προσπάθεια και συγκέντρωση για να προσθέσουν ένα ακόμη τρίποντο στο σακούλι τους. Ο Ηρόδοτος ολοκληρώσε την Παρασκευή (24/11) την προετοιμασία του με την τελευταία προπόνηση το απόγευμα στο “Γιάννης Σκουρέλλος”.

Το… μενού είχε τακτική και στατικές φάσεις. Ο Γιάννης Χατζησεβαστός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία από την έξοδο στο Μαρτινέγκο με τον Εργοτέλη Τάσο Παγώνη (θλάση πρώτου βαθμού) ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το επόμενο ματς με τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επίσης τραυματία Σήφη Γιαννικάκη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Στο Γάζι θα σφυρίξει ο Μπαλίδης Α. με βοηθούς τους Δασκαλάκη Α. – Βασιλάκη Α. Καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θ’ ασκήσει ο Ευάγγελος Χαραλαμπάκης και παρατηρητή αγώνα ο Γιώργος Λουμπάκης».