Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έτοιμος για τον ΠΑΝΟΜ ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος φιλοξενεί τον ΠΑΝΟΜ το Σάββατο (18/11) με στόχο το 9Χ9.

Ο σύλλογος του Ν. Αλικαρνασσού υποδέχεται τους Μαλιώτες και θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει άλλο ένα «τρίποντο», με το οποίο θα διατηρηθεί στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Η συμμετοχή του Παγώνη στο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη.

Η σχετική ενημέρωση: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για τους “μπλε” που επιστρέφουν στην έδρα τους και θέλουν απέναντι στους “κιτρινόμαυρους” να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών. Με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον ανεβασμένο ΠΑΝΟΜ το Σάββατο (18/11, 15:00) στη Νέα Αλικαρνασσό! Οι “μπλε” με σεβασμό στον αντίπαλό τους που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, πίστη στις δυνατότητές τους και με την στήριξη των φιλάθλων τους θα επιδιώξουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μαλίων και να προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι τους, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ηρόδοτος ολοκληρώσε την Παρασκευή (17/11) την προετοιμασία του με την τελευταία προπόνηση το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο. Το… μενού είχε τακτική από τον Γιάννη Χατζησεβαστό που θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον τραυματία από το προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο Τάσο Παγώνη, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη. Στη Νέα Αλικαρνασσό θα σφυρίξει ο Σαμιωτάκης Ε. με βοηθούς τους Μασέλη Φ. – Κατσογιάννη Η. Καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θ’ ασκήσει ο Τάσος Μαστορίδης και αγώνα ο Κλέαρχος Ζαχαριουδάκης».