Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφερε τα πάνω-κάτω σε ένα δίλεπτο και πήρε τρίτο σερί τρίποντο ο Ρούβας!

Ο Ρούβας με ανατροπή επικράτησε της Μινωικής με 2-1 για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Παρότι είδε την Μινωική να προηγείται μόλις στο 5ο λεπτό με το πέναλτι του Ρουμελιώτη, ο Ρούβας έφτασε στην ανατροπή μέσα σε ένα χρυσό δίλεπτο για να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1.

Σέντρα στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό ο Ρουμελιώτης έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μινωική, από την “άσπρη βούλα”, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Πατσάκης σε μαρκάρισμα από τον Καλεμάκη.

Στο 18′ ήρθε η ισοφάριση από τον Ρούβα, με τον Απλαδά να αξιώνει την ωραία ασίστ από τον Χριστοφοράκη, ο οποίος στιγμές αργότερα πέτυχε την ανατροπή για τους γηπεδούχους σκοράροντας για το 2-1, στην αντεπίθεση μετά από βολέ του Ζερβού που βρήκε τον συμπαίκτη του στον κενό χώρο στο 20′.

Στο 33′ ο Περογαμβράκης βρήκε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και τον Ντέτσικα στη συνέχεια να αιφνιδιάζεται με αποτέλεσμα να μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Πριν το ημίχρονο ο Ρουμελιώτης νικήθηκε από τον Ζερβό που κράτησε το σκορ στο 2-1.

Λίγες φάσεις στο δεύτερο μέρος, με τον Ρούβα να χάνει απίστευτη ευκαιρία για το 3-1 με τον Καλεμάκη να βρίσκει για δεύτερη φορά το δοκάρι για την ομάδα της Γέργερης, σε κενή εστία.

Στο 88′ η Μινωική έχασε χρυσή ευκαιρία για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γέργερη με τον Κουρουγκιαβούρη να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Ρούβας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλεμάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ρούβα νικητή με 2-1 σε ένα εξαιρετικό δίλεπτο που έφτανε να του δώσει τους τρεις βαθμούς.

Ρούβας: Ζερβός Μιχ., Ζερβός Μυρ., Πρίφτης, Καλεμάκης, Τσατσάκης, Απλαδάς, Σεϊχ, Ντέτσικας, Ξημεράκης, Χριστοφοράκης, Περογαμβράκης

Μινωική: Αμπατζής, Καστελλιανάκης, Ανδρεαδάκης Κ., Κουρουγκιαβούρης Γ., Ψαρράς, Κουρουγκιαβούρης Μ., Πατσάκης, Μαγάκης, Φραγκούλης, Ανδρεαδάκης Δ., Ρουμελιώτης