Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε από τη ζωή ιστορικό στέλεχος της ΕΠΣΗ

Ένα ιστορικό στέλεχος της ΕΠΣΗ επί πολλά χρόνια που διετέλεσε για ένα διάστημα και πρόεδρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Ο λόγος για τον πρώην γενικό γραμματέα της ΕΠΣΗ την δεκαετία του 80′ Αριστείδη Γερογιαννάκη. 

Η κηδεία του εκλιπόντας  θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά το Σάββατο (30/03)  στις 10.30 , όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Η ΕΠΣΗ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Αρ. Γερογιαννάκη στην οποία αναφέρει τα εξής: 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αριστείδη Γερογιαννάκη, ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του ισχυρό αποτύπωμα στο Hρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο Αριστείδης Γερογιαννάκης στα μέσα της δεκαετίας του ’80 διετέλεσε επί πολλά χρόνια Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ επί διοίκησης Ναπολέοντα Παπαδάκη ενώ στη συνέχεια είχε αναλάβει για ένα διάστημα την προεδρία της Ένωσης. Ήταν ένας άξιος και ικανός παράγοντας και πρόσφερε στο hρακλειώτικο ποδόσφαιρο σε εποχές δύσκολες, υπηρετώντας την ΕΠΣΗ. Η Διοίκηση της ΕΠΣΗ τον ευχαριστεί για την σπουδαία του προσφορά… Ας είναι ελαφρύ το χώμα…”