Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ομόνοιας ο Άγ. Δημήτριος!

Ο Άγιος Δημήτριος πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Ομόνοιας για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με τον Παπαδάκη να σκοράρει δύο τέρματα (80′, 87′) και τον Γιαννόπουλο να ισοφαρίζει (13′) το γκολ του Πουλακάκη στο 6ο λεπτό, ο Άγιος Δημήτριος έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ομόνοιας Καλλιθέας.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Πουλακάκης βγήκε μόνος του απέναντι στον Σταματάκη και τον… κρέμασε για να γράψει το 1-0. Σχεδόν άμεση η αντίδραση των φιλοξενούμενων που με τον Γιαννόπουλο έκαναν το 1-1 από το σημείο του πέναλτι στο 13′. Στο 26′ η ομάδα των Τζιώτη και Ντουλάκη έφτασε κοντά στην ανατροπή αλλά το σουτ του Μπελαδάκη βρήκε “σίδερο”.

Στο 42′ ο Άγιος Δημήτριος διαμαρτύρεται έντονα για υπόδειξη οφσάιντ καθώς επιθετικός του, έβγαινε σε θέση τετ-α-τετ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ομόνοιας για παράπονα στο διαιτητικό τρίο, για πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Παπαδογιωργάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιος Δημήτριος ήταν καλύτερος από την Ομόνοια και κατάφερε να φτάσει στη νίκη έστω κι αν αυτή ήρθε στα τελευταία λεπτά.

Αρχικά στο 80′ μετά από σέντρα του Βαρούχα, ο Παπαδάκης έκανε την ολική ανατροπή με κεφαλιά για το 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι στο 87′ και το εκτέλεσε για το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης, Μπούτας, Πολίτης, Δασκαλάκης, Μαυρόπουλος, Σταυρατής, Παπαδογιωργάκης, Χριστοδουλάκης,Πουλακάκης, Πουλάκης, Μπαντουβάς 

Άγιος Δημήτριος: Σταματάκης, Παπουτσιδάκης , Σαλούστρος , Γιαννόπουλος, Χριστοφής, Γωνιανάκης, Μπελαδάκης, Φανιουδάκης, Παπαδάκης, Μανιαδής, Βαρούχας