Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε νικητής από το Πανεπιστήμιο κόντρα στον Δία ο Ζαρός (0-1)

Ο Ζαρός έχοντας την τύχη με το μέρος του και την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του Τ. Λυκούδη έφυγε νικητής από το Πανεπιστήμιο με σκορ 1-0 κόντρα στον Δία.

Τρελό ματς κυρίως στο φινάλε στο Πανεπιστήμιο με τον Ζαρο να φεύγει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του για την 3η αγωνιστική του γ’ γύρου του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. “Ωραίος” για τον Ζαρό ο Τάσος Λυκούδης που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 62′, “μοιραίος” ο Δημήτρης Τσιριντάνης που αστόχησε σε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ματς

Στο 5′ ο ο Τσιριντάνης έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Απάντηση στις ευκαιρίες για τον Ζαρό με το σουτ του Αλμπαντάκη Εφραίμ να απομακρύνεται από τους αμυντικούς του Δία. Στο 16′ η εκτέλεση φάουλ του Τσιριντάνη κατέληξε στην αγκαλιά του Φιλιουδάκη. Στο 29′ ο Ξεκαρδάκης νικήθηκε σε τετ α τετ που είχε από τον Μπανασάκη. Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Τσιριντάνης εκτέλεσε φάουλ αναγκάζοντας σε απόκρουση τον κίπερ του Ζαρού, όπως και στη φάση του 41′ όπου μπήκε μέσα στην περιοχή ο Τσιριντάνης με τον Φιλιουδάκη να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ξεκαρδάκης έχασε τεράστια ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, όταν μετά από σέντρα του Παπαδοβασιλάκη σούταρε με τη μία με τον Μπανασάκη να αποκρούει και στην επαναφορά αστόχησε με το κεφάλι. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε νέα μεγαλη ευκαιρία και η ομάδα του παραλίγο να το πληρώσει καθώς ο Δίας κέρδισε πέναλτι όμως ο Τσιριντάνης που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

Δίας: Μπανασάκης, Καββαλος (46′ Χουρδάκης), Ρουμελιώτης (83′ Ανδρεαδακης), Κυπαράκης, Γουργούλας, Χριστιανίδης (46′ Μπορμπουδάκης), Βιτσαράς, Μπλεμένος, Λεμονιάς, Τσιριντάνης, Παγωνάκης

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Γιατρομανωλάκης, Καλεμάκης, Καπετανάκης, Αλμπαντάκης, Λεμονάκης, Σαριδάκης Ν. (62′ Παπαδοβασιλάκης), Αλμπαντάκης Ευ.(74′ Νικολαντωνάκης), Ξεκαρδάκης