Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε… όρθιος από τα Χανιά ο ΠΟΑ (0-0)

Ο ΠΟΑ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την ΠΑΕ Χανιά στο γήπεδο των Περιβολίων σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποίηθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Όντας και λίγο τυχερή η ομάδα του Μηνά Πίτσου έφυγε αλώβητη από τα Χανιά, καθώς το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν εκείνο που έφτασε ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ, όμως τα δοκάρια και ο Γιάννης Ρουμπάκης δεν άφησαν την εστία του ΠΟΑ να παραβιαστεί.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν δις το δοκάρι σε προσπάθειες των Καρλίτος και Κόλα, με τον ΠΟΑ να έχει ως μοναδική φάση, ένα σουτ του Κερμενίδη στο 62′.

Ένα δυνατό τεστ έλαβε τέλος για την ομάδα του Ατσαλένιου, η οποία κοίταξε στα μάτια τα Χανιά, ομάδα επιπέδου Super League 2 και επιστρέφει στη βάση της, έχοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Φάσεις αγώνα

8′ Συρτή σέντρα Κόλα, ο Μάναλης γυρνάει σουτάρει αλλά η μπάλα φεύγει άουτ
20′ Ο Κόλα σε πλεονεκτική θέση σουτάρει δυνατά αλλά πάνω από τα δοκάρια
26′ Ο Κόλα από το σημείο του πέναλτι σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα «γλείφει» το δοκάρι και φεύγει άουτ
32’  Νέο δοκάρι για τα Χανιά, αυτή τη φορά με τον Καρλίτος ο οποίος από καλή θέση σημάδεψε το οριζόντιο, ενώ στην απαναφορά η κεφαλιά του Ελευθεριάδη καταλήγει στην αγκαλιά του Ρουμπάκη.
45′ Λίγο μέσα από την περιοχή, ο  Καρλίτος πιάνει το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
50’ Σέντρα Ρότσα κεφαλιά Μαρτσάκη από το ύψος της μικρής περιοχής, άουτ
62′ Συρτό σουτ Κερμενίδη δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πενταράκη
78′ κρφαλιά Κ απνιδη διώχνει τερματοφύλακας, στην επαναφορά ο Γκανσιέρ ήταν οφ σάιντ
81′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ Λεμονή δίπλα από το αριστερό δοκάρι
89’ Ωραίος συνδυασμός, ο Καπνίδης με τακουνάκι βρίσκει τον  Μπουτσάκη μέσα από την περιοχή αλλά το πλασέ του τελευταίου έφυγε πάνω από το δοκάρι
90+3’ Σε θέση βολής ο Σκέντζος το πλασέ έφυγε άουτ

Διαιτητές: Γεωργόπουλος, Πέτσας – Κοτσιφάκης (Χανίων)

Χανιά (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Χιντζίδης, Ναζίμ, Ελευθεριάδης, Κόλα, Καμαρά, Ιμεραλαλάϊ, Μάναλης, Καρλίτος, Γιαμπερέ
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν: Πενταράκης, Αγιώτης, Μαρτσάκης, Κατσούρι, Λεμονής, Σκέντζος, Πολίτης, Γκανσιέρ, Καπνίδης, Ρότσα, Μπουτσάκης

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Δαμιανάκης, Οκεότσα (88’ Τσιμινικάκης), Κερμενίδης (65’ Χατζηανδρέου),  Παπασπύρος ( 92’ Νάτος), Μπέης (75’ Βοργιάς),  Σφυρογιαννάκης, Γιακουμάκης (68’ Κόντος)