Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έ«χ»ασε πάλι βαθμούς ο Γιούχτας, 1-1 με Καμπανιακό ο οποίος ανέβηκε στην Super League 2

Ο Γιούχτας παρότι προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Ροβίθη και παρότι είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Κόλλια ο οποίος έκανε πολλές επεμβάσεις, τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Καμπανιακό, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο δεκάλεπτο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αυτόν τον βαθμό πανηγύρισε στις Αρχάνες την άνοδο της στην Super League 2. 

Παρότι λοιπόν η ομάδα του Νίκου Σουργιά είχε μπει καλύτερα στο παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί με τον Ροβίθη στο 37′ έπειτα από ασσίστ του Γκίνη, ωστόσο στην επανάληψη ο Καμπανιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και φαινόταν ότι αργά η γρήγορα θα ισοφαρίσει κάτι που έγινε στο 83′ με την κεφαλιά του Ιγνατίδη. Ο Γιούχτας διαμαρτυρήθηκε σε 2-3 περιπτώσεις για πέναλτι με τον κ. Μόσχου όμως να έχει διαφορετική άποψη!

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 7ο λεπτό, με τους παίκτες του Γιούχτα να έχουν γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, ο Δασκαλάκης βγαίνει σε θέση βολής απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως το τελείωμα του ήταν άστοχο

Στο 33′ ο Γιούχτας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Δασκαλάκη το οποίο δεν δόθηκε όμως από τον κ. Μόσχου. Στο 37′ το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν σε μία εξαιρετική αντεπίθεση ο Γκίνη τσίμπησε την μπάλα από δεξιά, έσπασε την μπάλα για τον Ροβίθη ο οποίος από πλεονεκτική θέση την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 42′ ο Καμπανιακός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν από την σέντρα του Καθάριου Π., ο Καθάριος Ν. έπιασε ένα ανάποδο ψαλίδι αναγκάζοντας τον Κόλλια να πραγματοποιήσει μία δύσκολη και εντυπωσιακή επέμβαση διατηρώντας το προβάδισμα για τον Γιούχτα. Στο 53 έγινε μία σέντρα από δεξιά του Καθάριου, Σαρβανίδη έκανε με την μία το σουτ, ο Κόλλιας μπλόκαρε την μπάλα με τους παίκτες και τον πάγκο του Καμπανιακού να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Στο 58′ το σουτ του Ξανθόπουλου δεν δυσκόλεψε τον Κόλλια, ενώ στο 59′ μία ασυνεννοησία στην άμυνα του Γιούχτα έφερε τον Ιγνατίδη σε θέση τετ α τετ, όμως ο πορτιέρο της ομάδας των Αρχανών κατάφερε να αποκρούσει για ακόμα μία φορά.

Στο 63′ οι Αρχανιώτες έφτασαν κοντά στο 2-0, με τον Βρεττό να βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο. Στο 73′ χρειάστηκε πάλι μεγάλη επέμβαση του Κόλλια ο οποίος δεν επέτρεψε στον Σαρβανίδη να παραβιάσει την εστία του!

Τελικά ο Γιούχτας δεν άντεξε και στο 83′ ο Ιγνατίδης με κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Στο 87′ ο Ροβίθης με σουτ μέσα από την περιοχή λίγο έλειψε να γίνει ξανά ο ήρωας του αγώνα, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι!

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς, Τζανής, Κοντογιάννης (69′ Αργκιλέσι), Βρεττός, Ροβίθης, Γκίνη (77′ Αζίζι), Γελαδάρης, Δασκαλάκης (69′ Δωματάς), Γιαλούσης, Κίσσας (89′ Πλουσής)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταΐρης, Ξανθόπουλος (77′ Ντόγος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας, Καθάριος Ν. (86′ Γιαννόπουλος), Κεχαγιάς, Μπουτζίκος