Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έχασε τα άχαστα και ηττήθηκε από τον Καμπανιακό ο Γιούχτας (2-0)

Ο Γιούχτας γνώρισε την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Καμπανιακό στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης με σκορ 2-0, στην 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά επηρεάστηκε από το νωθρό ξεκίνημα της καθώς στο 12′ μόλις ο Αργκιλέσι ανέτρεψε τον Καθάριο Ν. μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μπουρουζίκα να δείχνει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ιγνατίδης νικώντας τον Χρήστου και άνοιξε το σκορ για το 1-0. 

Παρόλα αυτά ο Γιούχτας έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 21′ όταν ο Γκίνη βρέθηκε μέσα στην περιοχή, προσπέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ και ενώ η εστία ήταν αφύλακτη! Ένα λεπτό αργότερα ο Καμπανιακός έχασε επίσης απίστευτη ευκαιρία με τον Ιγνατίδη να πασάρει στον Καθάριο Ν., ο οποίος από την καρδιά της περιοχής του Γιούχτα δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Τζανή να παρεμβαίνει με τάλκιν και να παραχωρεί κόρνερ. 

Στο 30′ ο Γκίνη θα βρεθεί ξανά μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του θα καταλήξει ψηλά άουτ. Στο 39′ από σέντρα του Καθάριου Ν., ο Σαρβανίδης θα πιάσει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή ωστόσο ήταν αδύναμη και άστοχη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμπανιακός μπήκε πιο δυνατά και στο 53′ ο Καθάριος Ν. κατάφερε να περάσει από αριστερά ενδιάμεσα από δυο αμυντικούς του Γιούχτα μπήκε στην περιοχή και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χρήστου για το τελικό 2-0.

Η ομάδα των Αρχανών είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Δωματά στο 60′ ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, υπό πίεση αμυντικού, στέλνοντας την μπάλα άουτ! Στο 82′ οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα όταν από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου ο Σαρβανίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο, άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταΐρης (85′ Γιαννόπουλος), Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης (85′ Παπακωνσταντίνου), Καθάριος Ν., Κεχαγιάς, Καράμπελας (78′ Πόζογλου), Μπουτζίκος

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς (58′ Κορνηλάκης), Τζανής, Αργκιλέσι (58′ Κοντογιάννης), Γκίνη, Βρεττός (76′ Δασκαλάκης), Ροβίθης, Αζίζι (58′ Δωματάς), Γελαδάρης, Κίσσας, Γιαλούσης (68′ Ρουσσάκης)