Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έχασε την πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα» ο ΟΦΙεράπετρας, 2-4 από την Κηφισιά!

Ο ΟΦΙ δεν κατάφερε να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος γνωρίζοντας την ήττα από την Κηφισιά στο «Βουζουνεράκειο», σε ένα ματς το οποίο οδηγήθηκε στην παράταση και στην διαδικασία των πέναλτι.

Χωρίς γκολ τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση.

Στα πέναλτι πιο εύστοχη αποδείχθηκε η Κηφισιά του Γιώργου Πετράκη, επικρατώντας με σκορ 2-4, με τον τερματοφύλακα της Αναγνωστόπουλο να αποκρούει το πρώτο πέναλτι, ενώ ο Ντέλτερ αστόχησε από πλευράς ΟΦΙ στέλνοντας τη μπάλα άουτ στο τέταρτο πέναλτι.

Στο 43′ ο Αντερέγκεν έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς της Κηφισιάς, ελίχθηκε, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ του βρήκε πάνω στον Μαζουλουξή. Στο 45′ από κόρνερ του Πρίτσα ο Μπαρμπόσα πλάσαρε άουτ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΟΦΙ ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Μηλιώτη από μαρκάρισμα του Μπαρμπόσα.

Στο 47′ από κόρνερ που εκτελέστηκε με πάσα από τον Κατάλντι στον Μούλερ, ο Κατάλντι έβγαλε τελικά την σέντρα προς το τέρμα με αρκετό φάλτσο ωστόσο έδιωξε δύσκολα ο Αναγνωστόπουλος. Στο 61′ ο Κατάλντι δοκίμασε ένα διαγώνιο σουτ η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 75′ ο ΟΦΙ είχε ένα καλό σουτ με τον Καραγιάννη, αναγκάζοντας τον Αναγνωστόπουλο να διώξει σε κόρνερ. Στο 76′ από εκτέλεση κόρνερ του Κατάλντι ο Αντερέγκεν σούταρε από την μικρή περιοχή στέλνοντας όμως την μπάλα εκτός εστίας, άουτ.

Στις καθυστερήσεις απείλησε η Κηφισιά δυο φορές. Στο 91′ από εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη, ο Κουϊρουκίδης βρήκε με πάσα τον Τετέι με το σουτ του να κοντράρει ενώ ο Μπαρμπόσα από κοντά σημάδεψε τον Στάμου με την μπάλα να φεύγει σε κόρνερ, ενώ στο 93′ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλάλ απέκρουσε ο Κυρίτσης.

Το ματς πήγε στην παράταση, όπου στο 100′ ο Νοικοκυράκης έβγαλε τον Τετέι μέσα στην περιοχή, εκείνος πέρασε τον Κυρίτση και βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο 103 ο Κουϊρουκίδης έπιασε την κεφαλιά με τον Κυρίτση να αποκρούει. Στο 104 από εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη ο Μαζουλουξής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να κοντράρει. Στο 112′ ο Ντέτλερ επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Όμορφη συνεργασία στο 115′ για τους Αντερέγκεν-Παπαδάκη, με τον δεύτερο να σουτάρει άστοχα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Αντερέγκεν ένα λεπτό αργότερα. Η παράταση ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ με τις δυο ομάδες οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

Τα πέναλτι:

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κουϊρουκίδης ευστοχεί απέναντι από τον Κυρίτση, 0-1

ΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Εκτελεί ο Αντερέγκεν πέφτει σωστά ο Αναγνωστόπουλος και κρατάει το 0-1.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ο Μαζουλουξής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

ΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Ο Στάμου θα σκοράρει και μειώνει σε 1-2 για τους Ιεραπετρίτες.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Εύστοχος ο Ποζατζίδης που κάνει το 1-3.

ΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Ο Καλλιτσουνάκης θα βρει δίχτυα, 2-3.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ο Ταλάλ εκτελεί και σκοράρει, 2-4.

ΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Άστοχος ο Ντέλτερ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Νικήτρια η Κηφισιά με σκορ 2-4 στην διαδικασία των πέναλτι, πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος (107′ λ.τρ. Κόλα), Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (87′ Β. Παπαδάκης), Μηλιώτης (56′ Μπλανκ Καζάου), Μούλερ (106′ Γκομπερβίγιε), Αντερέγκεν, Βουό (72′ Καλλιτσουνάκης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Να (70′ Ταλάλ), Παναγιώτου (106′ Ιατρούδης), Πέιος, Παπασάββας (70′ Ποζατζίδης), Πρίτσας (87′ Νοικοκυράκης), Τετέι, Κουϊρουκίδης