Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις η Κ15 του ΟΦΗ!

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις, η Κ15 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη του Ατρόμητου σε εκτός έδρας αναμέτρηση που έγινε στο Λαϊκό Στάδιο Αγ. Ιερόθεου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15

Η ομάδα του ΟΦΗ, η οποία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 10ο λεπτό.

Ο Γαλανός βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Χατζηδάκη, ο οποίος όμως έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 25′ ο Λυγεράκης μπήκε στην περιοχή και σούταρε, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει και το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′, ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία με τον Αντωνακάκη να βγαίνει τετ α τετ με τον Χατζηδάκη, ο οποίος είχε απάντηση.

Στο 55′ ο Κοζυράκης σούταρε από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Οι προσπάθειες της ομάδας του ΟΦΗ απέδωσαν καρπούς στο 60′.

Ο Γαλανός κέρδισε πέναλτι, με τον Πετούση να εκτελεί εύστοχα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τσιγκλίτας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και σούταρε νικώντας τον Αλεξανδράκη για το τελικό 1-1.

Κ15 ΟΦΗ: Αλεξανδράκης, Κοζυράκης, Χέιλυ (60′ Ματθαιάκης), Λαγουδάκης, Καινουριάκης, Πετούσης, Γαλανός (62′ Κοντόπουλος), Λυγεράκης, Αντωνακάκης (70′ Κασσαπάκης), Ασμαριανάκης (62′ Κλάδος), Μάρα (52′ Ντρεϊάι).