Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήρθε από τον πάγκο και “έσωσε” το ματς για τον ΠΑΝΟΜ ο Βαρδονικολάκης!

Φοβερό παιχνίδι με τέσσερα γκολ και κανένα νικητή στην Δαμάστα

Μπορεί η Δαμάστα να προηγήθηκε και να είχε τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες στο ματς αλλά ο ΠΑΝΟΜ είχε τον Βαρδονικολάκη, ο οποίος ήρθε από το πάγκο και με δύο δικά τους τέρματα χάρισε ένα σημαντικό βαθμό στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα με τον Διακάκη, ενώ απάντησε με δύο δικά του τέρματα ο Βαρδονικολάκης για τον ΠΑΝΟΜ.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16′ για την Δαμάστα με το σουτ του Ζερβάκη από πολύ καλή θέση να φεύγει άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόκκινος Α. έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ με τον Γκέγκα να αποκρούει δύσκολα με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι την ανάπαυλα χωρίς να αλλάζει κάτι στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους με μοναδική καλή στιγμή να σημειώνεται για τον ΠΑΝΟΜ με ένα σουτ του Συσκάκη στο 30′ που πέρασε λίγο έξω.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51′ ο Κόκκινος Ν. έκανε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 57′ ο Διακάκης έκανε το 1-0 για την Δαμάστα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ζερβάκης!

Δύο λεπτά αργότερα ο Διακάκης και πάλι “άγγιξε” το 2-0 με την προσπάθεια του να φεύγει λίγο άουτ.

Τελικά το 2-0 για την Δαμάστα έγινε στο 71′ με δεύτερο πέναλτι του Διακάκη, που κέρδισε αυτή την φορά ο Κόκκινος Α..

Στο 80′ μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Δαμάστας ο ΠΑΝΟΜ μείωσε σε 2-1 με τον Βαρδονικολάκη και μπήκε εκ νέου στην διεκδίκηση της αναμέτρησης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόκκινος Α. είχε διπλό δοκάρι μετά από φοβερό σουτ με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο οριζόντιο και στην συνέχεια στο κάθετο δοκάρι!

Στο 86′ οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία τριπλή ευκαιρία όταν ο Ρουμπάης σούταρε, απέκρουσε ο Γκέγκα, το δεύτερο σουτ ήρθε από τον Κόκκινο Α. με τον Γκέγκα και πάλι να είναι εκεί και να αποκρούει, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και πάλι προσπάθεια με το κεφάλι αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω από την γραμμή από τους αμυνόμενους.

Και αφού δεν ήρθε το 3-1 σε αυτή την φάση, ήρθε το 2-2 στο 88′ όταν με προβολή ο Βαρδονικολάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Διακάκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης, Αποστολάκης, Σκουλάς, Κόκκινος Ν., Ζερβάκης, Οικονομάκης (78′ Κατσαρός), Κόκκινος Ι. (78′ Ρουμπάκης), Κόκκινος Α.

ΠΑΝΟΜ: Γκέγκα, Μαυρίδης, Κόκκινος, Κεφαλούκος Δ., Κολάι, Ρούκα, Κεφαλούκος Μ., Νικητόπουλος (65′ Βαρδονικολάκης), Ξυλούρης, Συσκάκης, Νικόλι

Πηγή εικόνας: fonimaleviziou.gr