Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για την Κ15 του ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Κ15 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής (το ματς είχε διακοπεί στο 8ο λεπτό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών) του πρωταθλήματος Super League K15

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με το σουτ του Σουχλάκη εκτός περιοχής, ενώ μόλις δυο λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων» βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κουκουριτάκη, νικώντας τον εκ νέου για το 0-2.

Η αντίδραση από πλευράς ΟΦΗ ήταν άμεση, καθώς στο 22’ ο Πετούσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2.

Η ομάδα του ΟΦΗ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δίχως όμως να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από αυτές.

Στο 30’ ο Αντωνακάκης έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο νεαρός επιθετικός δεν πρόλαβε την μπάλα μέσα στην περιοχή, μετά από παράλληλη πάσα του Κοζυράκη.

Στο 65’ η κεφαλιά του Λαγουδάκη πέρασε εκτός της εστίας των αντιπάλων.

Στο 75’ μετά από πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ Ματθαιάκη και Λυγεράκη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή αλλά η πάσα «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με το 1-2 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Καινουριάκης, Λυγεράκης, Λαγουδάκης, Ακουμιανάκης, Γαλανός (20’ λ.τ. Μάρα), Πετούσης (70’ Κοντόπουλος), Αντωνακάκης (55’ Κράστα), Ασμαριανάκης (70’ Κασσαπάκης), Ντρεϊάι (70’ Ματθαιάκης).