Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο για το Ηράκλειο από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου (91-74)

Το Ηράκλειο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο στην έδρα του με 91-74.
 
Η κρητική ομάδα στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για φέτος, πάλεψε για να δείξει ένα καλό πρόσωπο, να πιάσει το ρυθμό της National League δυο και να κοντραριστεί με έναν αντίπαλο έμπειρο στην Γ Εθνική.
 
Στο πρώτο δεκάλεπτο το σύνολο του Πετράκη στάθηκε αρκετά καλά, ελέγχοντας τον ρυθμό του αντιπάλου, όμως από εκεί και έπειτα η κούραση του ταξιδιού αλλά και η απειρία ευνόησαν του γηπεδούχους. Έτσι άνοιξαν την απόσταση και πήγαν με το 55-43 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μισό ο προπονητής του Ηράκλειο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, αλλά η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Κρονου Αγίου Δημητρίου και έτσι έμεινε στο 91-74 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
 
Από εδώ και στο εξής η ομάδα του Ηράκλειο Ο.Α.Α επιστρέφει στην Κρήτη όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της National League 2.
 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-22, 55-43, 75-59, 91-74
 
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Δεγαϊτας): Καραχάλιος 6 (1), Γκίζης 7, Παπαπέτρου, Ξιούρας 14 (4), Κυριακόπουλος 6, Σουγλέρης 2, Βαρσαμούλης 8, Ροζάκης 4, Μπουρίτης, Γκουνταρέλης 8, Τσάβος 20 (1), Μπελίτσης 16 (1).
 
Ηράκλειο ΟΑΑ (Πετράκης- Ρυακιωτακης-Μακρακης): Μακράκης, Καμαρινός 15 (5), Πέτρου 7 (1), Κατσούρρι 19, Μαρτίνα 2, Λεφής 9 (2), Καστανιώτης 10, Σαρρής, Αναστασάκης 8 (1), Κατανάκης, Πετράκης 4, Δαγαλάκης.