Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση στα πέναλτι για την Αγία Βαρβάρα με πρωταγωνιστή τον Μυλωνάκη!

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση με τον τερματοφύλακα της Αγίας Βαρβάρας να αποκρούει δύο και να βάζει ένα πέναλτι

Μετά από μία ματσάρα με έξι γκολ, δύο ανατροπές, παράταση και πέναλτι κατάφερε να πάρει την πρόκριση η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αγία Βαρβάρα και την Παλιανή τα είχε όλα, με διακυμάνσεις στο σκορ και τις δύο ομάδες να παίρνουν προβάδισμα κάποια στιγμή στο ματς αλλά μόνο μία μπορούσε να πάρει στο τέλος την πρόκριση και αυτή ήταν η Αγία Βαρβάρα στα πέναλτι με σκορ 4-3.

Το τελευταίο πέναλτι που χάρισε και τη νίκη το εκτέλεσε ο Ανδρικάκης, όμως προηγήθηκαν δύο αποκρούσεις του Μυλωνάκη στα πέναλτι των Ζαϊμάκη και Σπινθουράκη!

Στο 25′ η Αγία Βαρβάρα ευτύχησε να “ανοίξει” το σκορ με τον Χασουράκη με σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η χαρά της κράτησε μόλις πέντε λεπτά καθώς με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Ζαϊμάκης έφερε το ματς στα ίσα για την Παλιανή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι!

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή του σκορ με τον Σαμωνάκη με κεφαλιά και πήραν το προβάδισμα!

Η Αγία Βαρβάρα πάντως δεν φάνηκε να πτοήθηκε ιδιαίτερα και στο 65′ έφτασε στο 2-2 με τον Γιαλιτάκη με κοντινή προβολή, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι, να κάνει το 2-2!

Στο ενενηντάλεπτο το σκορ δεν άλλαξε με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στον επιπλέον χρόνο της παράτασης είδαμε μία ακόμη ανατροπή και μάλιστα ανατροπή στην ανατροπή, αυτή την φορά για την Αγία Βαρβάρα με τον Σκουλά να κάνει το 3-2 με κεφαλιά και εκείνος σκοράροντας ερχόμενος από τον πάγκο!

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση και σε αυτό το τέρμα με τον Ζαϊμάκη με σουτ εντός περιοχής να κάνει το 3-3 και έτσι οι δύο ομάδες να πηγαίνουν στην διακοπή της παράτασης ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 3-3 να μείνει μέχρι το τέλος και το ματς να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί είδαμε τον Ζαϊμάκη να αστοχεί στην πρώτη εκτέλεση, όμως και ο Σκουλάς από πλευράς Αγίας Βαρβάρας έκανε το ίδιο με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο.

Τελικά είδαμε για άλλη μία φορά τον Μυλωνάκη να πιάνει πέναλτι αυτή την φορά του Σπινθουράκη με αποτέλεσμα και μετά την εύστοχη εκτέλεση του Ανδρικάκη η Αγία Βαρβάρα να πάρει την πρόκριση.

Συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Καρακωνσταντάκης, Δουκιαντζάκης, Φωτάκης, Σιαπλαούρας (75′ Ανδρικάκης) , Σαϊτάκης (100′ Σκουλάς), Κουκλίδης, Καλαϊτζάκης, Σόρρα, Χασουράκης, Κακουλάκης (60′ Γιαλιτάκης)

Παλιανή: Μαστραντωνάκης, Φουντουλάκης, Καστιγάκης, Κορνηλάκης, Οικονομάκης, Σπινθουράκης, Στρατιδάκης, Σαμωνάκης, Γκάγκας (75′ Ποτηράκης), Φουντουλάκης, Ζαϊμάκης