Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγγ. Διγκόζης: “Δικαιούμασταν τη νίκη με το Αιγάλεω, στόχος να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του παρά το τελικό ισόπαλο 0-0 με το Αιγάλεω εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός του ΟΦΙεράπετρας Άγγελος Διγκόζης που επισήμανε ότι η ομάδα του βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε ειδικά στο δεύτερο μέρος άξιζε τη νίκη, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στόχος του ΟΦΙ στον δεύτερο γύρο είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΙεράπετρας: 

“Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές σε ένα ματς με δύσκολες καιρικές συνθήκες γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη σήμερα. Νομίζω ότι η ομάδα μας δικαιούται τη νίκη γιατί κάναμε γενικά ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με διατήρηση της μπάλας βγάζοντας πάρα πολλές τελικές ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. 

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε να σκοράρουμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Ήμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους γιατί η ομάδα έχει 28 γνήσιους πόντους και θα μπορούσε να είχε και περισσότερους αλλά … Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για ακόμη μια φορά που ήρθε και μας βοήθησε και για την αγάπη που δείχνει τόσο σε εμένα όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας γιατί πραγματικά μας βλέπουν στην πόλη και συνεχώς θέλουν να μάθουν νέα για την ομάδα.

Αυτό που μπορώ να τους πως είναι ότι η προσπάθεια από την ομάδα θα γίνει ούτως ώστε ο ΟΦΙεράπετρας να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Ρουφ και θα πάμε και εκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπομονή και δουλειά για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”