Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγγ. Διγκόζης: “Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να σώσουμε γρήγορα την κατηγορία”

Μπορεί μετά τη νίκη επί της Προοδευτικής ο ΟΦΙεράπετρας να είναι πρώτος στη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 μαζί με την Κηφισιά αλλά ο προπονητής της ομάδας της Ιεράπετρας Άγγελος Διγκόζης στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος τονίζοντας πως “το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι πως θα πάρουμε γρήγορα τους πόντους που θέλουμε για να σώσουμε την κατηγορία”. 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του ΟΦΙεράπετρας τόνισε: 

“Mετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα με την Καλλιθέα όπου δεν αξίζαμε να χάσουμε , δείξαμε σήμερα ότι από την αρχή της χρονιάς κάθε παιχνίδι θα το προσπαθούμε και θα το παλεύουμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σήμερα πραγματικά σε ένα πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έμπειρη όπως είναι η Προοδευτική τα παιδιά είχαν πάθος, διάθεση, συγκέντρωση και εγωισμό και κάνανε μια δίκαιη νίκη, και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.” 

Για το αν μετά την ισοφάριση της Προοδευτικής φοβήθηκε ότι ο ΟΦΙ μπορεί να μην κερδίσει: 

“Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν το φοβήθηκα απλά το μόνο που φοβόμουν είναι ο αγωνιστικός χώρος γιατί πραγματικά κατά την διάρκεια του αγώνα και στο χρονικό σημείο που δεχθήκαμε το γκολ νομίζω ότι ο αντίπαλος δεν μας απείλησε καθόλου. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ αλλά κερδίσαμε με 2-1.” 

Για την πρώτη θέση που βρίσκεται πλέον ο ΟΦΙεράπετρας: 

“Για εμάς αυτό δεν λέει τίποτα , αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε. Θα χαρούμε και θα ευχαριστηθούμε αυτή τη νίκη μέχρι αύριο, την επόμενη εβδομάδα έχουμε ρεπό και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά και να σωθεί η κατηγορία γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Πραγματικά όμως κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δεν μας ενδιαφέρει αν είμαστε πρώτοι η τελευταίοι. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να σώσουμε νωρίς την κατηγορία”.