Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Πεντάρα” για τον Πόρο στον Άγιο Ιερόθεο και ακόμη ελπίζει!

Άνετο πέρασμα για τον Πόρο που έχει ακόμη ελπίδες παραμονής

Μπορεί τα πράγματα όσο αφορά την παραμονή να είναι πολύ δύσκολα για τον Πόρο καθώς μετά και το πέρας της 23ης αγωνιστικής βρίσκεται στο -6 από τον Άρη Πετρούπολης, που είναι πάνω από την ζώνη τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, παρ’ όλα αυτά ο Πόρος κυνηγάει τις ελπίδες του και όντας ανώτερος επικράτησε δίκαια με σκορ 1-5 του Άγιου Ιερόθεου εκτός έδρας.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Φρόκου (2), Μέμμος και Πύλιος (2), ενώ το τέρμα της τιμής από πλευράς Αγίου Ιερόθεου πέτυχε ο Μονεμβασιώτης.

Η Ηρακλειώτικη ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9′ με τον Φρόκου με σουτ από κοντά μετά από γύρισμα από δεξιά του Μέμμου.

Δέκα λεπτά αργότερα μετά από κάθετη του Γροσδάνη, ο Μέμμος έγινε εκτελεστής περνώντας και τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μέσα σε δύο λεπτά ο Πύλιος πέτυχε ισάριθμα τέρματα με πέναλτι στο 63′ και με βολέ στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από γύρισμα και πάλι του Μέμμου.

Στο 67′ ο Άγιος Ιερόθεος μείωσε σε 1-4 με βολέ του Μονεμβασιώτη μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι του Μπιλικαΐδη.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Φρόκου στο 82′ και έβαλε το κερασάκι στην άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Συνθέσεις:

Άγιος Ιερόθεος: Κουτσογιάννης, Γκόντα, Βεσέλι, Μπακουλάτι, Χριστόπουλος, Μονεμβασιώτης, Μουστάκης, Πρίφτι, Τσαμπουράκης Μ., Ρόπας, Μπιλικαΐδης

Πόρος: Ζαφείρης Δ., Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Σένκα, Μέμμος, Καλαϊτζάκης, Νάκας, Γροσδάνης, Κουτάντος, Φρόκου, Ζαφειρης Αλ.