Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη νίκη – πρόκριση για τον Άγιο Δημήτριο – Άφησε εκτός συνέχειας τις Ασίτες!

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε ομάδα Α1, τις Ασίτες, ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Πολύ μεγάλη πρόκριση για τον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 των Ασιτών στον Κρουσώνα και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παπαδάκης (2) και Μανιαδής, ενώ οι Ασίτες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα αποκλεισμό.

Ο Παπαδάκης ήταν εκείνος που σκόραρε και έκανε το 1-0 για τον Άγιο Δημήτριο λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Με… φόρα από το τέρμα που πέτυχε στο τέλος του πρώτου μέρους μπήκε στην επανάληψη ο Άγιος Δημήτριος, ο οποίος σκόραρε και δύο ακόμη γρήγορα τέρματα στην επανάληψη με αποτέλεσμα να φτάσει στο 3-0 μόλις στο 55′!

Αρχικά ο Μανιαδής στο 49′ έγραψε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Παπαδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Στα εναπομείναντα λεπτά του ματς δεν άλλαξε κάτι όσο αφορά το σκορ με το 3-0 να μένει μέχρι το τέλος και τον Άγιο Δημήτριο να αφήνει εκτός τις Ασίτες παρά την διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Καφετζάκης, Κέσκος, Σαλούστρος, Χουδετσανάκης, Γερομαρκάκης, Γιαννόπουλος, Μανιαδής, Μάτσας, Μιχαϊλίδης, Παπουτσιδάκης, Παπαδάκης

Ασίτες: Φουντουλάκης, Κοπιδάκης Ζ., Κοπιδάκης Γ., Λαμπράκης, Μανουσάκης, Κοτζαδάκης, Λιανδράκης, Ρουμπάκης, Σταματάκης, Τζεκόλλι, Γιαννακόπουλος