Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγχώθηκε αλλά νίκησε τον Ποσειδώνα ο Μοχός

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε ο Μοχός, επικρατώντας στην έδρα του, του Ποσειδώνα με 2-1.

Καλύτερη η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη στον αγωνιστικό, σκόραρε με τους Παπουτσάκη και Βαρδάκη, είχε δύο δοκάρια και πολλές για να τελειώσει το ματς, όμως ένα λάθος του Μουτζούρη έδωσε το δικαίωμα στον Ποσειδώνα να ελπίζει, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει κάτι στο τέλος.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς τις πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Ποσειδώνα να ζητά πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, το οποίο δεν δόθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Στο 37′ έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους γηπεδούχους με τους Χουδετσανάκη στην άμυνα και Καουκάκη στην επίθεση να μην μπορούν να συνεχίσουν.

Αυτή η εξέλιξη θα περιμένε κανείς ότι θα επηρέαζε τον Μοχό, αλλά ίσα-ίσα, ένα λεπτό αργότερα πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Στο 38′ ο Παπουτσάκης διένυσε αρκετά μέτρα με τη μπάλα και με ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό την έστειλε στο “Γ” του Μπελενιώτη για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Μοχός θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος, αλλά οι προσπάθειες των Σούρσου, Τσιμινικάκης και Καουκάκης δεν ήταν εύστοχες.

Περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μοχός ανέβασε την πίεση του προς τα “καρέ” του Ποσειδώνα και στο 66′ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Από κόρνερ του Τσιμινικάκη ο Βαρδάκης με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τον Μοχό, που θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τρίτο τέρμα λίγα λεπτά αργότερα, αν η εκτέλεση φάουλ του Παπουτσάκη δεν σταματούσε στο δοκάρι.

Αντί να γίνει το 3-0, έγινε το 2-1 με τον Ντελάκη να βάζει ξανά τον Ποσειδώνα στο παιχνίδι στο 78′ εκμεταλλευόμενος την λάθος αντίδραση του Μουτζούρη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα και ενώ οδηγούταν στο τέλος του.

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε να πετύχει το κάτι παραπάνω, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μοχό που είχε κι άλλο δοκάρι με τον Ποντίκαλη

Το τελικό σκορ 2-1 έφερε τον Μοχό στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εν αντιθέσει με τον Ποδειδώνα που είναι ουραγός έπειτα από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Μοχός (Αντώνης Λεκάκης): Μουτζούρης, Παπουτσάκης, Χουδετσανάκης (37′ λ.τ Τσιμινικάκης Ι.), Βαρδάκης, Κεφάκης, Τσιμινικάκης Ρ., Μίχος, Καρβελάς, Σούρσος (90′ Χαμαλάκης), Διαμαντάκης Σ., Καουκάκης (37′ λ.τ Ποντίκαλης, 89′ Φραγκάκης))

Ποσειδώνας (Άγγελος Λυριτζής): Ποσειδώνας, Μπελενιώτης, Μαυρόκωστας, Μολλά, Μαυράκης, Αποστολάκης, Ντελάκης, Κουρλετάκης, Ασλαματζίδης, Μητρογιαννόπουλος (88′ Μαλλιωτάκης), Αποστολάκης Β., Λαδωμένος (46′ Βλαχάκης)