Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη η Φαιστός, 1-0 τον Γιούχτα 2010

H Φαιστός αν και αγχώθηκε πήρε εντέλει τη νίκη με 1–0 κόντρα στον Γιούχτα 2010 για την 8η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με το πρώτο ημίχρονο να είναι καλύτερο για τον Γιούχτα 2010 και το δεύτερο να ανήκει εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, η Φαιστός επικράτησε με 1-0 της ομάδας των Αρχανών στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2023.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Μιχελουδάκη, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες με τους Γκαγκάκη, Μακράκη και Μυζύρη, ωστόσο δεν ευτύχησαν να καταλήξουν σε κάποιο τέρμα, σε αντίθεση με την Φαιστό που στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε δίχτυα.

Στο 46ο λεπτο ο Καρταλιανάκης έγραψε το 1-0 για την Φαιστό, με την έναρξη δηλαδή της επανάληψης, γκολ το οποίο και έκρινε την αναμέτρηση, αφού έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 48′ ο Φραγκιαδάκης είχε δοκάρι, ενώ σίδερο βρήκε στην προσπάθεια του και ο Στέλιος Παπαδάκης στο 58′ για την ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη, η οποία ωστόσο απώλεσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 60ο λεπτό με τον Φραγκιαδάκη, να νικιέται από τα 11 βήματα από τον Καλυκάκη σε εκτέλεση πέναλτι

Στο 70′ ο Μακράκης σούταρε ωστόσο ο Γρηγοράκης είχε απάντηση και κράτησε το μηδέν στην εστία, ενώ το ίδιο συνέβη και στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, με τον τερματοφύλακα της Φαιστού να αποκρούει την εκτέλεση φάουλ του Χρονάκη.

Φαιστός: Γρηγοράκης, Σκαντζάκης, Καρταλιανάκης, Παπαδάκης, Ντόκο, Νικολιδάκης, Παπαδάκης Γ., Παπαδάκης Α., Γρηγοράκης Ι., Γρηγοράκης Α., Φραγκιαδάκης

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Μπετεινάκης, Μανουσάκης, Λυμπερίδης, Μυζύρης (75′ Χρονάκης), Μακράκης, Ντολλακάι (46′ Σαφάρ), Καρτσώνης, Μιχελουδάκης (46′ Πρεντούλης, 80′ λ.τ Χατζηιωάννου), Γκαγκάκης, Ψωμάς (75′ Χαλεπάκης)