Skip to content Skip to footer

Αγχώθηκε αλλά συνέχισε το σερί η Δαμάστα

Η Δαμάστα αποχώρησε με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της από τα Καλέσα, επικρατώντας με 1-2 του ΠΑΟ Δειλινών.

Για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ η Δαμάστα επικράτησε 2-1 των Δειλινών στα Καλέσα και πήρε την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου προηγήθηκε με τον Ταμπάκη στο 10ο λεπτό, ωστόσο είδε τον σκόρερ του να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα με τον Βατσινά στο 67′ και παρά το γεγονός ότι τα Δειλινά μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Κεφαλούκου στο 80′, δεν έχασε την συγκέντρωση της και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Η Δαμάστα νωρίς – νωρίς στο ματς έκανε το 1-0 και πήρε τα ηνία του παιχνιδιού με τον Ταμπάκη να σκοράρει με πλασέ εντός περιοχής στο 10′.

Στη συνέχεια οι “μπλε” απείλησαν με τους Κόκκινο, Ρουμπάκη καθώς και τον σκόρερ Ταμπάκη όμως δεν μετουσίωσαν σε ένα δεύτερο γκολ τις ευκαιρίες τους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Δαμάστα να έχει αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς ο Ταμπάκης στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και αποβλήθηκε.

Αυτό είχε ως συνέπεια τα Δειλινά να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνουν πιο εύκολα στα καρέ του Χατζιδάκη. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες του Χάρη Αρμουτάκη έχασαν ευκαιρίες με τον Λαυρεντίου, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Νικητόπουλο για να ισοφαρίσουν, με τον Κεφαλούκο στη συνέχεια της φάσης να σουτάρει άουτ.

Παρά την υπεροχή των Δειλινών στο δεύτερο μέρος, η Δαμάστα ήταν αυτή που σκόραρε ξανά με τον Βατσινά να νικά τον Τζόι με σουτ εντός περιοχής, γράφοντας το 2-0 στο 67′.

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών παιχνιδιού ο Κοκορέλιας υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Στοιχειό, με τον Κεφαλούκο από την “άσπρη βούλα” να μειώνει σε 2-1 και να δίνει άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά.

Το σκορ ωστόσο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τη Δαμάστα να πετυχαίνει την τρίτη σερί νίκη της πρωτάθλημα.

Δειλινά (Χάρης Αρμουτάκης): Τζόι, Μήτρου, Πασσάς, Ρέππας, Χεράκης, Νικητόπουλος, Μιχελάκης, Χασουράκης (70′ Δρακωνάκης), Λαυρεντίου (74′ Στοιχειός), Κεφαλούκος, Ταμιωλάκης (60′ Ορφανός. 74′ λ.τ Ροβιθάκης)

Δαμάστα (Δ. Κόκκινος): Χατζιδάκης, Αποστολάκης, Κοκορέλιας, Πεταλάκης, Τσιντάρης, Κόκκινος (90’ Μανουσάκης), Ταμπάκης, Κουτσοποδιώτης (75’ Σερλιδάκης), Βατσινάς (80’ Στρατηγης), Κλαπάκης (90’ Χαραλαμπάκης), Ρουμπάκης (75’ Τζουβάρας)