Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αδιανόητη καταγγελία: Επιχειρηματίας έβαλε να κάνουν «τόπι» στο ξύλο εργαζόμενο διότι αρνήθηκε να δουλεύει για αυτόν

Στο επίκεντρο και πάλι η Ρόδος μετά την καταγγελία ότι επιχειρηματίας έβαλε να πλακώσουν στο ξύλο εργαζόμενο που δεν ήθελε να δουλεύει άλλο γι αυτόν.

Ένα ακόμα περιστατικό διερευνάται στη Ρόδο, καθώς ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου του νησιού καταγγέλλει ότι ιδιοκτήτης εστιατορίου έβαλε 10 άτομα να πλακώσουν στο ξύλο έναν εργαζόμενο επειδή αρνήθηκε να πάει να δουλέψει στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με την Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου πρότεινε στον εργαζόμενο διπλανού καταστήματος να δουλέψει για αυτόν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εργαζόμενος αρνήθηκε να αλλάξει δουλειά. Έτσι, ο επιχειρηματίας έστειλε άτομα και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου θέλει να πάει το θέμα στον εισαγγελέα.

«Και νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό εργαζομένου είχαμε εχθές το βράδυ στην παλιά πόλη της Ρόδου. Συγκεκριμένα νεαρός εργαζόμενος ο οποίος δούλευε σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο “επιχειρηματίας” να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, για το περιστατικό έχουμε ενημερωθεί μαζεύουμε όλα τα στοιχεία και την Δευτέρα θα επισκεφτούμε τον εισαγγελέα μαζί με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων και αντιπρόεδρο του εργατικού κέντρου, Θανάση Σταμούλη», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

 

Πηγή: gazzetta.gr