Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης στη ρεβάνς με τη Νόα

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στη Νόα (15/08, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD ) στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νόα στη ρεβάνς της ήττας της με 3-1 στην Αρμενία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League (15/08, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD, ). Λίγη ώρα από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Ένωσης.

Ο Στρακόσα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Βίντα – Κάλενς μπροστά του και τους Ρότα – Πήλιος στα άκρα. Ο Σιμάνσκι με τον Μάνταλο είναι στον άξονα, ενώ οι Ελίασον, Λιούμπιτσιτς και Γκατσίνοβιτς πλαισιώνουν τον Τσούμπερ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ

Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Μουκουντί, Άμραμπατ, Λαμέλα, Κοϊτά, Πινέδα, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί, Περέιρα.

Η ενδεκάδα της Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Σίλβα, Μίλκοβιτς, Τοράρινσον, Σάντος, Γκάμπος, Σανγκαρέ, Μανβέλιαν, Φερέιρα, Γκρεγκόριο, Πίνσον.

Στον πάγκο: Πιοσχάντνι, Μουραντιάν, Άιας, Ντασιάν, Τσινάρι, Μεντόσα, Αβανεσιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Πετροσογιάν, Ομάρ

#sport 24