Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1: Όλα θα κριθούν στο Περιστέρι (Video)

 

Και τώρα Περιστέρι… Ο Ατρόμητος με ένα υπέροχο γκολ του Ντένζελ Γιουμπιτάνα στην τελευταία φάση του αγώνα, ισοφάρισε σε 1-1 και άφησε την ΑΕΛ με το… αχ της στιγμής. 

Οι γηπεδούχοι, είχαν προηγηθεί στο 81′ με γκολ του Μάριου Όγκμποε, που εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Μαρκετζιάνι. 

Ένα γκολ που τελικά δεν αρκούσε για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που παρέμεινε αήττητη επί ημερών του Έλληνα τεχνικού.

Γενικώς το παιχνίδι, δεν ήταν κακό. Είχε και ρυθμό, είχε φάσεις και αρκετά νέα πρόσωπα από τις δύο ομάδες που φρέσκαραν τις ενδεκάδες τους. 

Η ΑΕΛ, είχε τις στιγμές της με τον Παπαγεωργίου στο 4′, ο Ατρόμητος τις δικές του με μεγαλύτερη όλων αυτή του Βαλένσια στο 15′ με τον Σουλούκου να του λέει το «όχι» και το 0-0 όμως έδειχνε πως θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και γκολ στο 26′ με τον Πεντρόζο το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ (σε ένα παιχνίδι που δεν είχε VAR).

Ένα λάθος όμως από το πουθενά του Ιταλού κίπερ, ήταν αυτό που εν τέλει άλλαξες τις ισορροπίες, πριν έρθει ο Γιουμπιτάνα και ισοφαρίσει με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

 

 

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Θωμαΐδης,  Κ. Παπαγεωργίου, Μπρου, Κοσσονού, Πεντρόσο.

Ατρόμητος (Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομόνης, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κούεν, Ντιρκς, Βαλένσια, Τζοβάρας.

 

Πηγή: sdna.gr