Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Κανταρτζή για τον Αετό Ανωγείων!

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στο 2023 για τον Αετό Ανωγείων και τι… νίκη!

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα για το 2023 πανηγύρισε ο Αετός Ανωγείων, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό  0-7 του Γιούχτα 2010 στις Αγ. Παρασκιές στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Αετού στο φετινό πρωτάθλημα μετά την επικράτηση και στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον σημερινό του αντίπαλο και του έδωσε την ευκαιρία να τον πιάσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη ο Γιούχτας 2010 αιφνιδιάστηκε από τα γρήγορα γκολ του Αετού Ανωγείων στο ματς και δεν κατάφερε να κάνει κάτι στην συνέχεια ώστε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση ενός θετικό αποτελέσματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκε με… φόρα στο παιχνίδι και κατάφερε πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκεται ήδη με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ!

Αρχικά ο Κανταρτζής έκανε το 0-1 στο 6′ και ο Κεφαλογιάννης Λ. έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο δεκάλεπτο!

Ο Αετός Ανωγείων δεν σταμάτησε εκεί και στο 25′ έκανε τρία τα τέρματα του πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενος με 0-3, αιφνιδιάζοντας πλήρως τον αντίπαλο του που δεν κατάφερε να βγάλει κάποια αντίδραση στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Κανταρτζής ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ στο 55′ διαμορφώνοντας το 0-4 για την ομάδα των Ανωγείων.

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί καθώς με ένα ακόμη γκολ από τον Κανταρτζή, που τελείωσε το παιχνίδι με τέσσερα τέρματα στο σύνολο και δύο ακόμη από τον Χανιωτάκη έφτασαν στην ευρεία νίκη με το εμφατικό 0-7!

Συνθέσεις:

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Γκιαουράκης, Μανουσάκης, Σαφάρ, Μυζύρης, Μακράκης, Χαλεπάκης, Ντολακάι, Καρτσώνης, Χαλκιαδάκης, Μιχελουδάκης

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Δεληγιαννίδης, Κονιός Γ., Κεφαλογιάννης Λ., Κανταρτζής, Σπαχής, Χανιωτάκης, Αγγελής, Κολιοραδάκης, Κονιός Α., Κεφαλογιάννης Α.