Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασαν από τα Ανώγεια με ανατροπή τα Κανάρια!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τα Κανάρια

Μπορεί ο Αετός Ανωγείων να πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση καθώς γνώρισε την ήττα από τα Κανάρια με σκορ 1-3 δεχόμενος τρία γκολ στην επανάληψη!

Αρχικά ο Κεφαλογιάννης Ε. έβαλε μπροστά τον Αετό στο 36′ και οδήγησε έτσι την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

Στην επανάληψη τα Κανάρια μπήκαν δυνατά και βρήκαν άμεσα την απάντηση με αυτογκόλ αυτή τη φορά από τον Κεφαλογιάννη Ε. στο 52′.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 64′ ο Κοζορώνης έφερε τούμπα το ματς με πέναλτι και δέκα λεπτά αργότερα ο Φθενάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τα Κανάρια με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη με ανατροπή καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι.

Συνθέσεις: 

Αετός Ανωγείων (Π. Λαδουκάκης): Δασκαλάκης, Κερκέζος, Κονιός Γ., Αεράκης, Δραμουντάνης, Καστρινός, Κονιός Α., Ξυλούρης Ε., Χαλκιαδάκης, Κεφαλογιάννης Γ. (65′ Ξυλούρης Μ.), Κεφαλογιάννης Ε.

Κανάρια (Π. Κορδονούρης): Γκέγκα, Παρασύρης, Τελχάι, Φαϊτάκης, Βιδάκης (46′ Ντολλάνι), Παναγιωτάκης, Χότζα (46′ Μαρντάρε), Τοψής (46′ Τσακιράκης), Ψυχαράκης (85′ Μπατσελί), Κοζορώνης (80′ Σερέτης), Φθενάκης