Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αισιόδοξα μηνύματα για την επόμενη ημέρα από την γενική συνέλευση του Αστέρα Μυρτιάς/Πόρος

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο σκέλος της γενικής συνέλευση στην ομάδα του Αστέρα Μυρτιάς/Πόρος. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα όλων των τοπικών φορέων όπως επίσης και το σύνολο των ατόμων που συμμετείχαν σε παλαιότερες διοικήσεις.

Συζητήθηκε το πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η Ακαδημία που φυσικά θα συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη πορεία της, καθώς επίσης και η στελέχωση του Δ.Σ του Αστέρα Μυρτιάς/Πόρου με πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τα ήδη υπάρχοντα. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και δέσμευση όλων για την συνέχιση της επιτυχημένης περσινής πορείας της ομάδας.

Εν αναμονή και των εξελίξεων της Γενικής συνέλευσης της ομάδας του Πόρου άπαντες δεσμεύτηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα Γενική Συνέλευση όπου θα λάβει χώρα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ειδική μνεία από το Δ.Σ αλλά και από όλους τους παρευρισκόμενους στον Ασσαργιωτάκη Γιάννη ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην αναγέννηση της ομάδας μας. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ έλεγαν οι αρχαίοι..