Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ακόμη μια εντός έδρας ήττα για την Επισκοπή από την Προοδευτική (0-3)

Ακόμη μια εντός έδρας ήττα γνώρισε την Παρασκευή το απόγευμα η Επισκοπή στο γήπεδο του Γάλου χάνοντας με 0-2 από την Προοδευτική σε ματς για την 26η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

H Eπισκοπή ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 8΄με σουτ του Βουκελάτου , ενώ στο 23΄ο Αμπαφού άγγιξε το 1-0 για την ομάδα του Ρεθύμνου με τον Αστρά όμως να μπλοκάρει το πλασέ του.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και σε ένα καθοριστικό χρονικά σημείο η Προοδευτική κόντρα στη ροή του ματς προηγήθηκε με 0-1 με εκτέλεση φάουλ του Μπόρχες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Προοδευτική να έχει δύο πολύ καλές στιγμές με τον Μάντιτς στο 49΄και στο 51΄με τον τερματοφύλακα Βάτζιο να επεμβαίνει σωστά και στις δύο περιπτώσεις.

Στη συνέχεια είχαμε από μια καλή φάση για τις δύο ομάδες με τον Πότσι για την Προοδευτική στο 55΄και με σουτ του Σταθόπουλου στο 58΄. Στο 63΄ήρθε το 0-2 για την ομάδα της Προοδευτικής με δυνατό συρτό σουτ του Μπόρχες, και δύο λεπτά αργότερα η Επισκοπή έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βουκελάτου στο 65΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ της η φιλοξενούμενη ομάδα “κλείδωσε” ουσιαστικά τη νίκη της στο 85΄κάνοντας το 0-3 στο 85΄με δυνατό σουτ του Ευθυμίου .

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Βάτζιος, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Παπαδόπουλος, Τσιλεδάκης (77′ Λέκα), Αμπαφού, Κούτσιας, Σταθόπουλος, Βουκελάτος, Τζωρτζινάκης (60′ Εμπουέλε).

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Νικολής (53′ Σινγκ), Χατζηδήμπας, Πότσι, Πίσσας, Καπνίδης, Μεγαρίτης, Μάντιτς, Νταβιώτης, Αλιμπέ (6′ λ.τ Μπόρχες).