Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλέξης Καλοκαιρινός: Θα είμαστε δίπλα στους δημότες και μετά τις εκλογές

Συνεχίζοντας δυναμικά τις επισκέψεις του σε περιοχές του Ηρακλείου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός βρέθηκε στην περιοχή του Δρακουλιάρη και της Φοινικάς, μαζί με υποψήφιους συμβούλους.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε συγκέντρωση κατοίκων και να ανταλλάξει απόψεις για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, με τον ίδιο να δεσμεύεται ότι και μετά τις εκλογές θα είναι δίπλα τους σε κάθε τι που τους απασχολεί.

Οι κάτοικοι ανέφεραν ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα την πρόσβαση προς τη Φοινικιά, που φιλοξενεί δεκάδες επιχειρήσεις στο ΒΙΟ.ΠΑ., καθώς η εξυπηρέτηση όλων των διερχόμενων οδηγών γίνεται από ένα στενό δρόμο χωρίς φωτισμό. Επίσης, επεσήμαναν την ελλιπή συγκοινωνία, την έλλειψη δυνατότητας διαφυγής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ενώ συζητήθηκε ιδιαίτερα το πρόβλημα που δημιουργείται από τις οσμές της λυματολάσπης του βιολογικού καθαρισμού αλλά και η έλλειψη δικτύου άρδευσης με την χρήση νερού τριτοβάθμιας επεξεργασίας του βιολογικού καθαρισμού που είναι δίπλα τους.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός από την πλευρά του, τόνισε ότι στόχος είναι για κάθε περιοχή χωριστά να εφαρμόζονται ειδικές παρεμβάσεις μέσα από έναν ευέλικτο μηχανισμό που θα δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό. Επίσης, επεσήμανε ότι θα προχωρήσουν άμεσα και οι πολεοδομικές μελέτες, οι οποίες με την ολοκλήρωσή τους θα δώσουν την ευκαιρία ανάπτυξης της περιοχής και τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών.