Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλμυρός: “Καληνύχτα θα πούμε εμείς σε όλο αυτό το τσούρμο των ευτραφών κυρίων” (Video)

Σκληρή απάντηση έδωσε η διοίκηση της ομάδας του Αλμυρού στην ανακοίνωση της διοίκησης του Άρη Πετρούπολης με αφορμή την οριστική διακοπή του μεταξύ τους ματς. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Αλμυρού που συνοδεύεται και με ανάλογο βίντεο αναφέρει: 
 
“Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης….. Καληνύχτα θα πούμε εμείς σε όλο αυτό το τσούρμο των ευτραφών κυρίων (15 τον αριθμό) που πραγματικά κουβάλησαν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς να έχουν καμία θέση και σχέση με το άθλημα.
 
Καληνύχτα θα πούμε εμείς σε αυτές τις λογικές του δήθεν προσποιούμενου τραυματισμού (το γνωστό “πέσε κάτω και κάνε ότι ζαλίζεσαι” για να πάρουμε τον αγώνα στα χαρτιά γιατί αλλιώς δεν μπορούμε.
 
Καληνύχτα θα πούμε εμείς στην περσινή φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο γήπεδο της Πετρούπολης όταν κάναμε 50 λεπτά να μπούμε στα αποδυτήρια καθώς μας υποδέχτηκαν και πάλι 15 ευτραφείς κύριοι και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο!!
 
Καληνύχτα θα πούμε εμείς στις απειλές “Να δούμε τώρα πως θα έρθετε στον 2ο γύρο”.
 
Καληνύχτα θα πούμε εμείς σε όλες αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις.
 
Ειλικρινά, αυτά τα τερτίπια και αυτές οι μέθοδοι δεν περνάνε το 2023.
 
Ευτυχώς υπάρχουν συντεταγμένες αρχές, αξιωματούχοι αγώνα, ομάδες, επιστήμονες και δικαστές!!!
 
Στο βίντεο φαίνεται ο Εκπρόσωπος της ομάδας του Άρη Πετρούπολης, Τζεμης Θεμιστοκλής (άσπρη μπλούζα), που καταγράφεται στο φύλλο αγώνος ως πεσμένος στο έδαφος, που ξαφνικά ως από θαύμα αναστήθηκε και βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να αρχίσει να πετάει μπουκάλια στην κερκίδα.”
 
Δείτε το σχετικό βίντεο: 
https://fb.watch/oMyz9wBmBe/