Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλμυρός: Με Μάριο Ζερβίδη στον πάγκο στα ματς κόντρα σε Γιούχτα και Κερατσίνι

Ο Μάριος Ζερβίδης έχει αναλάβει από την Δευτέρα (12/12) την εκγύμναση και την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αλμυρού, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη. 

Ο νεαρός τεχνικός ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη στους «πορτοκαλί» θα αναλάβει και την καθοδήγηση της ομάδας από τον πάγκο στα επόμενα δυο παιχνίδι κόντρα σε Γιούχτα και Κερατσίνι. 

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ο Μανώλης Σουτζής είναι ο εκλεκτός της Διοίκησης της ομάδας του Γαζίου καθώς έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο η συνεργασία τους θα ξεκινήσει ουσιαστικά από τις αρχές του νέου έτους. 

Νέος προπονητής του Αλμυρού ο Μανώλης Σουτζής

Έτσι το Σάββατο στο Γάζι όπου ο Αλμυρός θα υποδεχθεί τον Γιούχτα, η ομάδα θα έχει στον πάγκο τον Μάριο Ζερβίδη, όπως και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στο Κερατσίνι. Βέβαια ενδέχεται να καθίσει και στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς στις 8/1/2023 όπου οι «πορτοκαλί» θα αντιμετωπίσουν την Θύελλα Ραφήνας. Επιπλέον ο νεαρός κόουτς θα παραμείνει στον Αλμυρό ως άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή του συλλόγου Μανώλη Σουτζή.