Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλμυρός: Οι δηλώσεις του Μ. Παπαματθαιάκη στο Primesport.gr για την έναρξη στη Γ’ Εθνική

Ο τεχνικός του Αλμυρού, Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στο Primesport.gr με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας του και σχολιάζοντας τον επικείμενο αντίπαλο στην πρεμιέρα του 5ου Ομίλου, τον Άρη Πετρούπολης.

Να ευχαριστηθεί σύσσωμο το οικοδόμημα του Αλμυρού, τον φετινό δύσκολο όμιλο στην Γ Εθνική έθεσε ως στόχο, κατά τις δηλώσεις του στο Primesport.gr ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Τι είπε για τον αντίπαλο του Αλμυρού στην πρεμιέρα, Άρη Πετρούπολης, καθώς και τις βλέψεις των “Οράνιε” στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στο Primesport.gr

«Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, ίσως ο δυσκολότερος όμιλος κατά τη γνώμη μου. Εμείς ξεκινάμε με ένα παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο είναι απέναντι σε μία ομάδα η οποία θα κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, θεωρώ, Εμείς οφείλουμε να αποβάλλουμε το άγχος της πρεμιέρας και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Όσον αφορά τους στόχους. Στόχος για εμένα είναι να ευχαριστηθούμε όλοι, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοίκηση το δύσκολο αυτό πρωτάθλημα και οι βλέψεις είναι οι υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να υπάρξει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη τόσο στην κορυφή όσο και στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.»