Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλμυρός: Στο “φουλ” οι μηχανές για τις μεταγραφές – Κοντά σε ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό

Ο Αλμυρός έχει πατήσει γκάζι και θέλει να τρέξει όσο τον δυνατό πιο γρήγορα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του προκειμένου  να ξεκινήσει την προετοιμασία με όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Μάλιστα οι τελευταίες πινελιές αναμένεται αν δώσουν έντονο χρώμα στην ομάδα καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν την ποιότητα  και θα κάνουν τον Αλμυρό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. 

Μετά από τον 22 εξτρέμ  ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έχει φορέσει και την φανέλα ομάδων της Γερμανίας και τον έμπειρο στόπερ ο οποίος έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης σειρά πήρε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής.

“Έκλεισε” 22χρονο εξτρέμ από Γερμανία και μιλάει με στόπερ της SL2 ο Αλμυρός!

Αυτή την φορά από το εξωτερικό. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καλή ηλικία και αγωνίζεται σε πρωτάθλημα Ά Εθνικής της χώρας του.

Η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι ακραίος επιθετικός ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της επίθεσης αλλά και στην κορυφή.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι κάτι παραπάνω από θετικές κάτι που κάνει τους ανθρώπους του Αλμυρού να τελειώσουν το γρηγορότερο δυνατόν θετικά την υπόθεση αυτή.