Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανάκληση δελτίων και ήττα στα χαρτιά για την Επισκοπή – Έφεση από τους Ρεθυμνιώτες!

Σε περιπέτειες μπαίνει η Επισκοπή λόγω οφειλών, καθώς ανακλήθηκαν τα δελτία και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ δεν διεξήχθη

Έπειτα από καταγγελία στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή, οι Κρητικοί βρίσκονται πλέον σε μεγάλες περιπέτειες λόγω οφειλών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επισκοπή δεν τήρησε τη συμφωνία με την ΕΠΟ για το διακανονισμό των δόσεων που ήταν προϋπόθεση για να βγάλει τα δελτία, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η ανάκλησή τους τη Δευτέρα (2/1). Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την Τετάρτη (4/1) το πρωί και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ δεν διεξήχθη.

Λίγο πριν τη σέντρα οι διαιτητές ενημερώθηκαν για την ανάκληση των δελτίων και το φύλλο αγώνα έκλεισε με υπαιτιότητα της Επισκοπής.

Η Επισκοπή θα χάσει το ματς στα χαρτιά, σύμφωνα με την ΕΠΟ, και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Εάν δεν τακτοποιήσει το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε να αποκτήσει δελτιά από την αρχή, τότε θα χάνει όλα τα ματς μέχρι να αποβληθεί μόλις συμπληρωθούν τρία.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι το έγγραφο με την ανάκληση ήρθε στις 14:30 και δεν είχαν γνώση για σχετική διορία ώστε να κλείσουν την εκκρεμότητα. Επίσης, από την Επισκοπή επικαλούνται δεδικασμένο σε παιχνίδι της ΑΕΛ και θεωρούν όταν πληρώσουν την οφειλή ότι θα οριστεί εκ νέου το ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Η ΠΑΕ Επισκοπή μετά την αναβολή του αγώνα, ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή που ήταν να διεξαχθεί στις 4/1 στο γήπεδο του Ταύρου, λόγω απόφασης της Ε.Ι.Π. να ανακαλέσει τις μεταβολές των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας, θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργεις ασκώντας άμεσα έφεση την Πέμπτη (5/1) για ανάκληση της ποινής.”

ΠΗΓΗ: Mikriliga.com