Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε Καλαϊτζάκη και επίσημα ο Πόρος

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Κωστας Καλαιτζάκης αποτελεί ποδοσφαιριστή του Πόρου .

Ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής συμετείχε στις προπονήσεις και στην προετοιμασία της ομάδας του Πόρου και με την ανακοίνωση αυτή αποτελεί και τυπικά ποδοσφαιριστή του Πόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου με παραστάσεις παράλληλα δεξιού μπακ-χαφ που αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ (στον οποίο έγινε επαγγελματίας) και πέρυσι φόρεσε την φανέλα των Χανίων στην Super League 2. Κώστα Καλαϊτζάκη καλωσόρισες στην οικογένεια του Πόρου! Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και με την δική σου παρουσία σε συνεργασία με τους συμπαίκτες σου και κάτω από τις οδηγίες του προπονητικού τιμ να πετύχουμε τους στόχους μας στη Γ’ Εθνική.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Κώστας Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 11 Μαίου 2001 στο Ηράκλειο. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως “οκτάρι”. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στις Ακαδημίες του ΟΦΗ των οποίων αποτέλεσε μέλος για 15 ολόκληρα χρόνια! Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, έχοντας περάσει επίσης από τις ομάδες Νέων Κ15 και Κ19 του Όμιλου στη Super League! Το 2018 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΟΦΗ, μετρώντας την ίδια χρονιά δύο συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα στο Κύπελλο Ελλάδος. Μετά την θητεία του στον ΟΦΗ μετακόμισε στην Τρίγλια Χαλκιδικής όμως λόγω covid δεν πρόλαβε ν’ αγωνιστεί καθώς διακόπηκε η Football League. Επέστρεψε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΠΟΑ (στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής), παίζοντας 6 παιχνίδια στην ομάδα του Ατσαλένιου. Ακολούθησε η πρόταση του ΑΟ Χανιά με τον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-2022 στην Super League 2 (7 συμμετοχές). Υπήρξε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος και αρχηγός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ, φτάνοντας μαζί τους στον τελικό την περίοδο 2016-2017