Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε πέντε προσθήκες από το… πάνω ράφι ο Ζαρός!

Ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι πρώτες πέντε μεταγραφές του Ζαρού

Ο Ζαρός ανακοίνωσε και επίσημα τους πρώτους πέντε ποδοσφαιριστές που αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας για την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο λόγος για τους Γιώργο Κοτζαδάκη, Νίκο Στρατηγάκη, Κώστα Λιουδάκη (Τερματοφύλακας), Μιχάλη Κοκορέλια και Γιώργο Κλαπάκη.

Οι συμφωνίες αυτές είχαν γίνει γνωστές, όμως πλέον πήρα και επίσημη μορφή με την ομάδα του Ζαρού να ανεβαίνει αρκετά και ποιοτικά αλλά και σε θέμα εμπειρίες με τους πέντε αυτούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκαν οι 5 πρώτες μεταγραφές για την ομάδα μας, τις οποίες και ανακοινώνουμε επίσημα σήμερα, για τη νέα σεζόν στην Α2 κατηγορία!
Με τα χρώματα της ομάδα μας θα αγωνίζονται οι : Γιώργος Κοτζαδάκης, Νίκος Στρατηγάκης, Κώστας Λιουδάκης (Τερματοφύλακας), Μιχάλης Κοκορέλιας και Γιώργος Κλαπάκης.
Και οι πέντε αποτελούν παίχτες με μεγάλη εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδα μας, στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2!
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 4 πρώτοι θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του Α.Ο Ζαρού, ενώ ο Γιώργος Κλαπάκης επιστρέφει μετά απο χρόνια στην ομάδα όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες!!!
Καλώς ορίσατε και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς!!!