Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε Πακιουφάκη ο Πόρος

Επένδυση με Δημήτρη Πακιουφάκη ο Πόρος 

Ο Α.Ο. Πόρου ανακοίνωσε   την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού. Δημήτρη Πακιουφάκη  που έχει φορέσει την φανέλα των Κ του ΟΦΗ και Εργοτέλη 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΚΙΟΥΦΑΚΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού. Δημήτρη Πακιουφάκη καλωσόρισες στην οικογένεια του Πόρου! Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και με σκληρή δουλειά, προσπάθεια, συν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και δυνατότητες που διαθέτεις να βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Γ’ Εθνική αλλά και να βοηθηθείς μέσω της παρουσίας σου σε αυτήν. Συνέχισε με την ίδια διάθεση και όρεξη. Καλή νέα σεζόν με τα “μπλε”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Δημήτρης Πακιουφάκης γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2003 στο Ηράκλειο. Η φυσική του θέση είναι δεξιός εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο αριστερά όσο και ως ελεύθερος στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 4,5 ετών στην Ακαδημία της Επισκοπής Πεδιάδος απ’ όπου και κατάγεται, Ακαδημία των οποίων ήταν μέλος για 7,5 ολόκληρα χρόνια. Ακολούθησαν οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού Ηρακλείου (δύο χρόνια) και του ΟΦΗ (δύο χρόνια), ενώ πέρασε και από την Κ17 του Όμιλου (Super League, ένα χρόνο). Από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο μετακόμισε στο Μαρτινέγκο αρχικά για τους Νέους Εργοτέλη (Α2 ΕΠΣΗ, ένα χρόνο) και στη συνέχεια έπαιξε στην Κ19 των “κιτρινόμαυρων” (Super League 2, δύο χρόνια). Την σεζόν 2021-2022 έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Εργοτέλη αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ Εργοτέλης. Παράλληλα υπήρξε βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων Ηρακλείου Παίδων και Νέων.