Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε τα φιλικά με Ασίτες και Μινωική ο Εργοτέλης

Το Primesport.gr σας είχε ενημερώσει από την Τρίτη με σχετικά ρεπορτάζ για τα πρώτα φιλικά που έχει κλείσει η ομάδα του Εργοτέλη στο restart που κάνει φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βλατά έχει προγραμματίσει φιλικό στις 16/10 με αντίπαλο τις Ασίτες, ενώ το Σάββατο 22/10 θα αντιμετωπίσει την Μινωική, όπου και τα δυο παιχνίδια θα γίνουν στο Μαρτινέγκο.

Επιπλέον όπως είχαμε γράψει στο χθεσινό ρεπορτάζ στο πλευρό του Γιώργου Βλατά θα βρίσκεται ο Μιχάλης Ξημεράκης ο οποίος θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Εργοτέλη:

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ενόψει της έναρξης της σεζόν, στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ. Οι ιθύνοντες του Συλλόγου, σε συνεργασία με το Γιώργο Βλατά και το Μιχάλη Ξημεράκη, που θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ και προπονητής τερματοφυλάκων, βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας έχουν κανονιστεί τα εξής φιλικά : Την ερχόμενη Κυριακή 16/10 στις 17.30 στο Μαρτινέγκο, με αντίπαλο τις Ασίτες, ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ και το άλλο Σάββατο 22/10, στις 17.00, στο Μαρτινέγκο, με αντίπαλο την Μινωική, που επίσης αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ.

Η είσοδος για τους φιλάθλους του Συλλόγου αλλά και των φιλοξενούμενων και στους δύο αγώνες, θα είναι ελεύθερη.