Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε το τέλος από τον Πόρο και συγκίνησε ο Γ. Χατζησεβαστός: «Δεν πρόλαβα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρόεδρε»

Με μία συγκινητική δήλωση ο Γιάννης Χατζησεβαστός είπε «αντίο» στον αγαπημένο του Πόρο.

Με δήλωση του στο Primesport.gr, o Γιάννης Χατζησεβαστός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του από τον Πόρο, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκε στη διάρκεια της θητείας του.

Όπως αναφέρει ο ικανός τεχνικός, δεν πρόλαβε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, που σκόρπισε θλίψη με το άκουσμα του θανάτου του, προ ολίγων ημερών και τόνισε πως για να κρατηθεί η μνήμη του ζωντανή, θα πρέπει ο Πόρος, να συνεχίσει να υπάρχει ώστε να τον κοιτάει πλέον από ψηλά ο πρόεδρος του, δηλώνοντας τυχερός που τον γνώρισε και του ευχήθηκε καλό ταξίδι.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή όχι γιατί φεύγω από τον Πόρο αλλά είναι παράξενο το συναίσθημα να θέλω να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο το πρόεδρο μας ο οποίος δεν είναι στη ζωή!!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία μας την στήριξη του αλλά και το σθένος που είχε να αναλάβει τις διοικητικές ευθύνες της ομάδας μας! Δεν θα ξεχάσω την αγάπη του για τον Πόρο για τους παίκτες για τους φιλάθλους και για μας το προπονητικό team. Αυτό όμως που θα μου μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη μου είναι η εντιμότητα του η ντομπροσύνη του και η ευαισθησία του να βοηθήσει όλους όσους είχαν ανάγκη άνθρωποι του χώρου μας και μη! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Μαρκάκη προσωπικά κ όλη την διοίκηση του Πόρου. Εννοείται τους συνεργάτες μου Μάνο Μαρκάκη Βαγγέλη Κερεντζή, Γιώργο Σπανάκη, Μιχάλη Στρίτζη τους φροντιστές μας, Σωτήρη και Μαρίνο, τους φιλάθλους μας και βέβαια όλους τους ποδοσφαιριστές που για μένα ήταν 100% πετυχημένη η πορεία τους γιατί όπως είχε αναρτήσει κ ο πρόεδρος μας, μέσα το γήπεδο με τους 6 πόντους η ομάδα είχε σωθεί! Όλοι καταλαβαίνουν πως είναι να παίζεις με -6 από την αρχή του πρωταθλήματος με την πλάτη στον τοίχο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες του να είναι καλά να τον θυμούνται και μια ευχή στους διοικούντες τον Πόρο. Στη μνήμη του προέδρου να υπάρχει η ομάδα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει σε κάθε γήπεδο σε κάθε αγώνα σε κάθε κερκίδα ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης!! Είμαι τυχερός που σε γνώρισα πρόεδρε καλό σου ταξίδι»