Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε Χριστογιάννη ο ΑΟΑΝ

Ο Άγιος Νικόλαος πρόσθεσε άλλο ένα μέλος στο ρόστερ για τη νέα σεζόν, αφού ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο ΑΟΑΝ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζαχαρία Χριστογιάννη. Πρόκειται για ένα στόπερ, 24 ετών, ο οποίος έχει πάρει… γεύση από το κρητικό ποδόσφαιρο, αφού έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ηρόδοτο. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ζαχαρία Χριστογιάννη.

Ο γεννημένος στις 09/08/1999 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα, την οποία ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και έχει αγωνιστεί στον Ναυπακτιακό, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στην ΑΕ Μεσολογγίου, στον Ηρόδοτο και τον ΑΟ Υπάτου, στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ εθνικής.

Τον υποδεχόμαστε στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε υγεία, προκειμένου να συμβάλει στην καλή πορεία της ομάδας μας!». 

«Υπόσχομαι να δώσω το 101%»

Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Χριστογιάννης, είπε «Γνώριζα πως ο ΑΟΑΝ έχει ιστορία και μόνος στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί, κάτι που με έκανε και εμένα να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε και να γίνω μέλος της οικογένειας του ΑΟΑΝ.  Ξέροντας επίσης ότι είναι ένα σωματείο με γερές βάσεις που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της ομάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή. Υπόσχομαι να δώσω και εγώ από μεριάς μου το 101% στο να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο μας».