Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία από την Παλιανή: «Συνεχίζετε το θέατρο του παραλόγου»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ομάδα της Παλιανής, αφού όπως καταγγέλλει, χρειάστηκε να ανέβει έναν… Γολγοθά προκειμένου να εκδώσει δελτίο ανήλικου ποδοσφαιριστή. 

Αναλυτικά:

“Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι διαμαρτυρίες μας εδώ κ πολλά χρόνια και πάντα για θέματα που αφορούν την λειτουργία των σωματείων κ ουτε κ τωρα ξεφεύγουμε αφού οι υπεύθυνοι -ανεύθυνοι αποφασίσουν και διαταζουν (όπως η χουντα της επταετίας) εν απουσία των αναγκών των ανθρώπων του αθλητισμού.

Πως να περιγράψουμε την περιπέτεια που βιώσαμε για να εκδώσουμε ένα απλό δελτίο για μεταγραφή ανηλίκου ποδοσφαιριστή.. Και τι φταίνε οι άμοιροι υπάλληλοι της ΕΠΣΗ που βρέθηκαν στη μέση..

Εξηγήστε μας πως μια ηλεκτρονική υπογραφή γονέα ισχυει για όλη την Ευρώπη και για όλες τις υπηρεσίες δημόσιες και ιδιωτικές και δεν ισχύει για την αυτού μεγαλειότηταα την ΕΠΟ. .

Γιατί πρεπει να ταλαιπωρείτε συνεχώς γονείς αθλητές και συμβουλια ομάδων με απίστευτες πρακτικές και αποφάσεις. Τι σας φταίνε.. Κ ως συνήθως δε θα λάβουμε καμια απάντηση.. Και ας συνεχίζετε το θέατρο του παραλόγου πάντα στη πλάτη μας..”