Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανανέωσε και με Τάγγινη ο Εργοτέλης

Άλλο ένα… εσωτερικό μέτωπο έκλεισε με επιτυχία για τον Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Παναγιώτη Τάγγινη, καθώς δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για την επιμήκυνση της κοινής τους πορείας.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναγιώτης Ταγγίνης συμφώνησε σε όλα με τον ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ηρακλειώτης άσσος, ο οποίος ήρθε στον Εργοτέλη στα μέσα της περσινής σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας, βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στο Μαρτινέγκο, όπου και συναντήθηκε με το Γενικό Διευθυντή, Γιάννη Νικηφόρο και έδωσαν τα χέρια. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ο Εργοτέλης είναι για μένα οικογένεια. Πέρυσι το έζησα από πρώτο χέρι. Αν και ήρθα στη μέση της σεζόν, όλοι με βοήθησαν να ενσωματωθώ γρήγορα και να γίνω μέλος. Έτσι όταν με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Διοίκησης φέτος, δεν σκέφτηκα στιγμή να μην δεχτώ την πρότασή τους. Εύχομαι και ελπίζω η νέα αγωνιστική σεζόν να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη. Όλοι μαζί και με τη στήριξη του κόσμου να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».