Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανδ. Παπανδρέου: «Οι βλέψεις του ΑΟ Τυμπακίου είναι υψηλές»

Εμφατική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Τυμπακίου την Κυριακή απέναντι στην ΑΕ Κατσαμπά, με σκορ 6-2 εντός έδρας.

Οι ασπρόμαυροι διεκδικούν το πρωτάθλημα, όντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την Τετάρτη αγωνίζονται με αντίπαλο το Μοχό, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους φέρει ένα ακόμα βήμα κοντά στην κορυφή.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος στο ματς με την ΑΕ Κατσαμπά άνοιξε το σκορ και μάλιστα σημείωσε και 2ο προσωπικό τέρμα, υπογραμμίζει σε δηλώσεις του στο PrimeSport πώς το σύνολο του Νίκου Σουτζή είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς:

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα μέσα από τις προπονήσεις καθώς ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα και αν αφήναμε το παραμικρό περιθώριο θα μπορούσε να μας κάνει την ζημιά. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και ευτυχήσαμε να πάρουμε ένα καλό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, μετά ήρθε η αποβολή αλλά παρόλα αυτά η ομάδα κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και την συγκέντρωση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού! Σίγουρα τα δυο γκολ κάνουν την νίκη πιο γλυκιά αλλά σημασία έχει να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι!»

«Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό»

Για την αναμέτρηση με το Μοχό, σημείωσε πώς η ομάδα του αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο με σεβασμό και σοβαρότητα:

«Η ομάδα αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο με τον ίδιο σεβασμό και την ίδια σοβαρότητα. Θα μπούμε με το σκεπτικό που μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να συλλέξουμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος!»

«Έχουμε δει αρκετές εκπλήξεις…»

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ανέφερε πώς είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό:

«Το φετινό πρωτάθλημα έως τώρα φαίνεται αρκετά ανταγωνιστικό. Έχουμε δει αρκετές εκπλήξεις σε αρκετά παιχνίδια και μακάρι να συνεχιστεί έτσι καθώς πάντα ο ανταγωνισμός προσφέρει κίνητρο.»

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο»

Ο φετινός στόχος του ΑΟΤ είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, σύμφωνα με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή:

«Ο στόχος μας είναι να δούμε την ομάδα να φτάνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για παραπάνω κατηγορίες καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Σίγουρα όμως οι βλέψεις του ΑΟΤ είναι υψηλές και πρωταγωνιστικές όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο σωματείο.»

«Τι κράτησα από τη Γ’ Εθνική»

Στην ερώτηση για το τι κρατάει από την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, πώς είναι τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα:

«Η Γ’ Εθνική είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα οπότε βιώνεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν σίγουρα κάποια θετικά όπως το να παίζεις με κάποιες ιστορικές ομάδες που δυστυχώς έχουν καταλήξει στην Γ’ Εθνική ή να έρχεσαι αντιμέτωπος με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Όσον αφορά τα αρνητικά βλέπεις τι πήγε λάθος και μέσα από αυτά διορθώνεσαι σαν ποδοσφαιριστής.»

«Ευχαριστούμε τον κόσμο – Τον θέλουμε κοντά μας!»

Ο Ανδρέας Παπανδρέου στάζει… μέλι για τον κόσμο του ΑΟ Τυμπακίου, ο οποίος ομολογουμένως σε κάθε ματς κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία του:

«Από την πρώτη χρόνια που ήρθα στην ομάδα ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας στήριζε και σίγουρα για εμένα προσωπικά έκανε πιο εύκολη την επιλογή να μείνω στην ομάδα.

Ειδικά την χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε την άνοδο για την Γ’ Εθνική, ο κόσμος ήταν βασικός παράγοντας. Τον ευχαριστούμε και τον καλούμε να συνεχίσει να μας στηρίζει καθώς τον θέλουμε κοντά μας στην προσπάθεια που κάνουμε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες!»

Τέλος, για τους προσωπικούς του στόχους και φιλοδοξίες τονίζει πώς αυτό που επιθυμεί είναι να βοηθάει την ομάδα του:

«Προσωπικός μου στόχος είναι να απολαμβάνω αυτό που κάνω και μέσα από αυτό να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Σίγουρα θα μου άρεσε να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία αλλά αυτή τη στιγμή έχω επικεντρωθεί στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος με τον ΑΟΤ!»