Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων: Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Πλαϊτάκης – Η δήλωση του Β. Πλεσίτη ενόψει Ρούβα

Για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον Ρούβα στη Γέργερη προετοιμάζεται ο Ανθεστίων. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας του Θραψανού πριν την αναμέτρηση με τον Ρούβα καθώς και τη δήλωση του Βασίλη Πλεσίτη.

Με τον Αρκάδιο Πλαϊτάκη να συμμετέχει για πρώτη φορά μετά από δύο πλέον μήνες, στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης συνεχίζεται η προετοιμασία του Ανθεστίωνα για την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Ρούβα στη Γέργερη.

Ο νεαρός στόπερ δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα, ωστόσο είναι έτοιμος να επανέλθει στις επάλξεις και στη διάθεση του Βασίλη Πλεσίτη.

Ο Μακρογιαννάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθ’όλη τη διάρκειας της εβδομάδας και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο Μάριος Χότζα που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Βασίλης Πλεσίτης μιλώντας στο Primesport.gr τόνισε την επιθυμία της ομάδας του για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως ο Ρούβας. Η επιθυμία μας να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα είναι μεγάλη, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε βαθμολογική απώλεια και στα τρία παιχνίδια που αγωνιστήκαμε»