Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων: Με τις γνωστές απουσίες στον Κρουσώνα – Η δήλωση του Β. Πλεσίτη

Μετά το 3 στα 3 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Ανθεστίων φιλοξενείται στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στον Κρουσώνα από τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τα τελευταία νέα από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, όπως και τις δηλώσεις του Βασίλη Πλεσίτη στο Primesport.gr.

Χωρίς τους γνωστούς απόντες, Τρουλάκη, Χατζάκη και Ανυφαντάκη θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ανθεστίων, θέλοντας να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία και στην Α1 ΕΠΣΗ.

Για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση μίλησε στο Primesport.gr ο τεχνικός του Ανθεστίωνα, Βασίλης Πλεσίτης, ο οποίος έκανε λόγο για ένα παιχνίδι απαιτητικό και δύσκολο, τονίζοντας πως η ομάδα του, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον Κρουσώνα.

«Είναι δύσκολο και πολύ απαιτητικό παιχνίδι. ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, με καλή οργάνωση και καλό προπόνηση, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας όπως σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο κατ’ εξοχήν καλές ομάδες.» δήλωσε στο Primesport.gr ο προπονητής της ομάδας του Θραψανού.