Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων… «πέντε αστέρων» στον Κρουσώνα, 1-5 τις Ασίτες!

Έχοντας σε καταπληκτική ημέρα όλη την επιθετική του γραμμή, ο Ανθεστίων πέρασε σαν σίφουνας από τον Κρουσώνα, επικρατώντας με το εμφατικό 1-5 των Ασιτών στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ!

Εκρηκτικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση για το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη, με τον Σεραφειμίδη αρχικά να κάνει το 0-1 στο 9ο λεπτό, έπειτα από όμορφη συνεργασία και σέντρα του Λυδάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά  αργότερα, δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση εντός περιοχής.

Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 16ο λεπτό, ο Μπερνίκου με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Χαραλαμπάκη, από την εκτέλεση κόρνερ του Σεραφειμίδη, ο οποίος από σκόρερ… έδωσε την ασίστ.

Οι Ασίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Κοζορώνη να μην βρίσκει στόχο από μακρινή απόσταση, ωστόσο στο 38ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ, καθώς ο Κοτζαδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Χρονάκη και έκανε το 1-2.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Σεραφειμίδης σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να δώσει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, κάτι που εντέλει έκανε ο Κεφάκης στο 45ο λεπτό, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Ανθεστίων δεν «έβγαλε» το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπερνίκου να κάνει το 1-4 στο 48’, μετά την όμορφη συνεργασία Κεφάκη και Λυδάκη.

Είκοσι λεπτά μετά, ο Μπερνίκου με τον Κεφάκη αλλάξαν ρόλους, με τον δεύτερο να εκμεταλλεύεται την ασίστ του πρώτου και να κάνει το 1-5, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρεμιέρα του Ανθεστίωνα.

Λίγο πριν το τέλος, ο Κοτζαδάκης επεδίωξε να πετύχει ακόμα ένα εκπληκτικό τέρμα αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δοκάρι, με αυτή να είναι η τελευταία φάση στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις:

Ασίτες (Ζαχάρης Αναστασάκης): Χαραλαμπάκης, Ζαρκαδούλας, Μανωλιτσάκης (46’ Λιανδράκης), Κάββαλος, Ρουμπάκης Ε. (72’ Σταματάκης), Ρουμπάκης Κ. (54’ Περογαμβράκης), Λαδιανός, Αναστασάκης, Κοζορώνης, Κοτζαδάκης, Γκεγκόλλι

Ανθεστίων (Βασίλης Πλεσίτης): Χρονάκης, Δρακάκης, Πλαϊτάκης, Γιούγκα (74’ Μακρογιαννάκης), Κουρίνος, Λυδάκης (74’ Σαριδάκης), Χότζα (79’ Δαγκωνάκης), Χρηστάκης (64’ Στρατάκης), Κεφάκης, Μπερνίκου, Σεραφειμίδης (79’ Φωτόπουλος)